Miksi käyttää partaöljyä?

Partaöljy on saanut jo vahvan jalansijan suomalaisten parrakkaiden miesten päivittäisissä itsensä huoltamisen rutiineissa. Kaikille ei kuitenkaan vielä ole selvää, miksi partaöljyä kannattaa käyttää. Kerrataan vielä, miehet!

Partaöljy sisältää luonnollisia hoitavia öljyjä, ja öljypullon kyljestä voi lukea tuotteen sisältävän mm. arganöljyä, jojobaöljyä, manteliöljyä, aprikoosinsiemenöljyä….

Partaöljy on siis valmistettu hoitamaan ihoa partakarvan alla. Se estää kutinaa, hilseilyä ja pitää karvatupen hyvässä kunnossa antaen parran kasvaa rikkaammin. Jo sänkisen parran kanssa kannattaa ottaa partaöljy käyttöön.

Esimerkkinä voidaan ottaa esim. jojobaöljy. Iho pyrkii tuottamaan talia pinnalleen, joka kutittaa ja rasvoittaa parranalusihoa. Jojobaöljy tekee talinomaisen pinnan, jolloin iho rauhoittuu, ja kutina saadaan näin loppumaan.

Fun fact: partaöljy on ruotsiksi Skäggolja

Partaöljy pehmentää karvaa, ja auttaa näin myös hieman ikävästi sojottaviin yksittäisiin partakarvoihin. 

Partaöljy myös suojaa partaa auringolta, sekä pakkaselta, näin partakarva ei pääse niin helposti kuivumaan.

MIHIN MUUHUN PARTAÖLJYÄ SITTEN VOIDAAN KÄYTTÄÄ?

Partaöljy sopii loistavasti myös ajoöljyksi parranajosaippuan tai -kreemin alle! Se pehmentää karvaa, ja lopputulos ajon jälkeen on vielä pehmeämpi!

Partaöljy on ihonhoitotuote, joten taloutesi parrattomatkin voivat käyttää tätä huoletta ihollensa! Partaöljy ei siis sisällä mitään sellaista, joka saisi parran tyhjästä kasvamaan…

Partaöljy käyttöön ja karvat minttiin!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.