PARTAHARJA – TUO HARVINAISEN YKSINKERTAINEN VÄLINE VOI MULLISTAA PARTASI.

Partaharja – tuo harvinaisen yksinkertainen väline voi mullistaa partasi. Partaharjan tarkoitus ei ole vain muokata parrastasi tyylikästä veistosta, vaan puhdistaa ihoa parran alta. Partaharja on ehdoton työkalu jokaiselle parrakkaalle tai parran kasvatusta aloittelevalle. Partaharjan kuuluisi olla se ensimmäinen tuote, minkä hankit, kun haluat kasvattaa parran. Partaharjan vahvistetut harjakset nimittäin kuorivat tehokkaasti ihoa ja näin uudet partakarvat pääsevät kasvamaan villeinä ja vapaina, eikä iholle muodostu epäpuhtauksia, saati sisään kasvavia partakarvoja. Partaharja tosiaan puhdistaa myös ihoa, sillä kun parta on kasvanut sängen mittaan, alkaa se jo keräämään itseensä enemmän likaa – käyhän se järkeenkin.

Ihan helvetin hyvä harja. Olen vuosia raapinut naamaa naapurimaan tuottamalla karhuharjalla, mutta siitä tuli juuri uusi vessaharja. Dickin tuotos on uskomattoman kevyt laitos, harjakset ovat paljon jämerämmät sekä karkeammat. Saa paljon paremmin laitettua partaa muotoon. Osta tää vaikka sulla olisikin jo partaharja olemassa. Ai miks? No onhan sulla liikaa ämpäreitäkin joita et koskaan kuitenkaan käytä.
- Asiakkaan palaute (Greasy Mind)

 

Jos halutaan hypätä syvään päähän ja mehän hyppäämme, suosittelemme omistamaan kolme partaharjaa. Yksi partaharja, joka kulkee aina mukana, sillä onhan Dick Johnsonin partaharja suunniteltu kuljetettavaksi mukana. Toinen partaharja peilikaapissa, millä vedät tukan ja parran kuosiin ennen lähtöä. Kolmas partaharja suihkussa: tällä "suihkupartaharjalla" harjaat ainoastaan juuri pestyä partaa ja näin partaharja pysyy puhtaana sekä partasi tyylikkäänä.

Dick Johnsonin tyylikkäässä partaharjassa on puinen erittäin tukeva kahva ja nailonvahvistetut villisianharjakset. Partaharja läpäisee kovimmatkin standardit. Ainiin, mainitsimmeko jo, että Dick Johnsonin partaharja valmistetaan käsityönä?

Dick Johnson Partaharja 24,90€

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.