Voiko partaa värjätä?

Voiko partaa värjätä? 

Kyllä voi. Jos, et jaksa lukea loppuun voit tilata partavärit täältä.

Kun olet saavuttanut sinulle sopivan parran pituuden ja käynyt muotoilemassa sen Dick Johnson Barber Shopilla,  saatat huomata, että partasi on hieman toisen värinen kuin hiuksesi. Tämä voi olla varsinkin OCD:stä kärsiville todella hankala hyväksyä. Tai sitten huomaat parran seassa olevan harmaita, mikä johtaa  ajatukseen siitä, että olet vanha ja sinulla ei kohta enää karvoja lainkaan. Pelkkä ajatuskin saa libidosi katoamaan.

Nyt meillä on sinulle vaihtoehtoinen aikajana, mikä ei johda sinua masennuksen, viinan ja yksinäisyyden ihmeelliseen maailmaan. Kyllä, ratkaisu on Beardburys Parta- ja hiusvärit: peitä todellisuus luonnollisilla väreillä!

" Beardburys parta- ja hiusvärit on valmistettu 87% luonnollisista raaka-aineista."

Emme ole Dick Johnsonilla ennen suositelleet mitään värejä tai värjäyskikkoja parralle. Tämä siksi, että tiedämme kuinka voimakkaita nämä tällä hetkellä markkinoilla olevat värit ovat. Emmekä voi suositella tälläistä käytettäväksi partaan, mikä sijaitsee viimeisimmän tiedon mukaan naamassasi, ympäröiden suusi joka taas johtaa hengityskanaviin.

Eli värjätessä partaasi joudut altistamaan kasvojesi herkän ihon sekä todennäköisesti hengittämään värjäyksestä johtuvia käryjä suoraan keuhkoihisi, jos et sitten pysty pidättämään hengitystäsi noin kymmentä minuuttia.  Mikä ei kuulosta eikä voi olla kovin terveellistä.

"Beardburys parta- ja hiusvärit ovat todella helppokäyttöisiä, värjäys onnistuukin suihkun yhteydessä eikä aikaa kulu kuin 10-15 minuuttia."

Törmäsimme kuitenkin maailman suurimmalla kosmetiikka-alan messuilla mielenkiintoiseen uutuuteen: parta- ja hiusväreihin jotka on valmistettu 87% luonnollisista raaka-aineista. Tämä teknologia tuntui olevan huomattavasti aikaansa edellä, sillä värin voimakkuus oli toista luokkaa verrattaen vastaaviin hippien suosimiin luonnollisiin väreihin.  Beardburys hiusvärit ovat todella helppokäyttöisiä, todella turvallisia sekä värin voimakkuus vastaa täysin perinteistä hiusväriä.

Bearburys parta- ja hiusvärit ovat saanet Dick Johnsonin suosituksen ja voimme näitä hyvällä omallatunnolla (katteella) suositella parran tai hiusten värjäystä suunnittelevalle. Beardburys parta- ja hiusvärit ovat todella helppokäyttöisiä, värjäys onnistuukin suihkun yhteydessä eikä aikaa kulu kuin 10-15 minuuttia.

Kyseessä ei ole radikaalit purpuran ja vaaleanpunaista hohtavat värit, vaan Beardburys tarjoaa perinteiset harmaan, mustan sekä ruskean, joilla saat oman partasi värin tasaisemmaksi sekä tummaksi/vaaleaksi. 

Käyttö:

  1. Avaa mukana tullut pieni pullo, jossa lukee Active.
  2. Avaa mukana tullut tinatuubi, jossa lukee Color.
  3. Purista väriaine tinatuubista mukana tulleeseen pieneen pulloon
  4. Laita korkki takaisin tähän pieneen pulloon ja ravista.
  5. Levitä sekoitettu väriaine partaan tai/ja hiuksiin tasaisesti. Käytä mukana tulleita kumihanskoja.
  6. Anna vaikuttaa 5-10 minuutta riippuen halutusta värin voimakkuudesta.
  7. Huuhtele pois

KATSO KAIKKI BEARDBURYS TUOTTEET

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.