Parranhoidon pikaopas

Dick Johnson haluaa opastaa kaikkia miehiä ja miehenmielisiä laittautumaan sekä pitämään huolta naamakarvoistaan. Parran hoito voi olla aluksi haastavaa, mutta ohjeillamme ja tuotteillamme saavutat jumalaisen naamakarvoituksen!

Tuuhean ja hyvinvoivan parran kasvatuksessa tärkeintä on jatkuva huolenpito, siksi se ei olekaan kärsimättömien puuhaa. Dick Johnsonin tuotteilla parran kasvatuksesta ja ylläpidosta tulee rauhoittava ja ylellinen osa päivittäisiä rutiinejasi.


Helpoin tapa pitää huolta partasi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on Dick Johnsonin Beard Kit. Partapakkauksemme pitää sisällään supersuositun Snake Oil -partaöljyn sekä Snake Balm -partavahan. Komeassa pakkauksessa toimitettava Beard Kit sopii myös loistavasti lahjaksi kenelle tahansa kaksilahkeiselle!

 

Puhtaan parran voi käsitellä sekä muotoilla partaöljyllä ja vahalla 1-2 kertaa vuorokaudessa tai niin usein kuin tarve vaatii. Älä kuitenkaan öljyä tai vahaa likaista partaa koskaan!

Snake Oil -partaöljymme on verkkokauppamme suosituimpia tuotteita syystäkin: se hoitaa ja tuuheuttaa partaa, ja myös ravitsee ja pehmentää ihoa parran alla. Ja hei, Dick Johnsonin kyrpäisen herkullinen Whiskey & Vanilla -tuoksu huumaa sinut ja ihailijasi taatusti!


Parta kannattaakin pestä 3-5 kertaa viikossa partasaippualla, jolloin se pysyy raikkaana ja puhtaana. GodLike-partasaippuamme saa voimansa nokkosesta, jolla on rauhoittava vaikutus sekä itse parralle että sen alla olevalle iholle. 

 


Säännöllisen pesun, öljyämisen ja vahaamisen lisäksi myös harjalla on tärkeä rooli partasi hyvinvoinnissa. Dick Johnsonin omalla partaharjalla parran muotoilu ja siistintä sujuvat näppärästi! Parran siistinnän lisäksi säännöllinen harjaus myös poistaa kuollutta ihosolukkoa karvoituksen alta, joten se on todellisen tärkeä lisä parranhoidon rutiiniisi!

 


Itse parran kasvatukseen paras apuväline on Beard Growth Roller. Tämä ihoa stimuloiva rullain on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat edistää parran kasvua ja hyvinvointia. Rullan sadat pienet neulat stimuloivat ihoasi käytettäessä, joka puolestaan edistää kasvojen verenkiertoa ja partakarvojen kasvua.

 

Joten siis ei muuta kuin menoksi ja partaa hoitamaan! Meidän tuotteilla kesytät taatusti pahimmatkin röllin persereiältä näyttävät leukakarvat komeaksi ja hyväntuoksuiseksi kokonaisuudeksi. Jos sinulle heräsi vielä kysymyksiä tuotteistamme tai et ole varma siitä, mikä olisi juuri oikea Dick Johnson -tuote tarpeisiisi, laita meille viestiä osoitteeseen asiakas@dick.fi niin katsotaan asiaa yhdessä.

Kermaisin terveisin,

-Dick Johnson

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.