Parranajo?

PARRANAJO?

”Miksi mun naama vuotaa verta ja siinä on enemmän finnejä kuin teinipojalla? Miksi mun lärviä polttaa ja naamaa kiristää aina parranajon jälkeen? Onko vika minussa vai teidän vehkeissä?”

No kuules, äijä, vika ei ole meissä eikä vehkeissämme. Parranajo jos mikä on välineurheilua parhaimmillaan. Joten laitetaas ne välineet kuntoon, niin ei ole rouvalla, naapurilla tai työkavereilla valittamista. Okei, onhan siinä kyse myös taidosta tai oikeastaan tiedosta. Sinun onneksesi me täällä Dickillä tykätään jakaa tietotaitomme eteenpäin...

Chapter one: Terät / Täältä löytyy.

Lyhesti: Vaihda terä uuteen 2-3 ajon jälkeen.

 

Miten vältän punoittavan ja finnisen sekä kiristävän ihon parranajon jälkeen. Perinteisen parranajon parhaimpia puolia ovat älyttömän edulliset vaihtoterät, joten jumalauta, sinä vähänkään vahvemmalla sängellä varustettu äijä, vaihda se terä uuteen jopa kahden ajon jälkeen! Siltikään se ei maksa sinulle yhtään mitään. Eli aja aina terävällä terällä. Löysällä munalla on vaikea nussia, tylsällä terällä on vaikea höylätä. Ja tässä kohtaa et voi syyttää rouvaasi.

 

Chapter two: Luisto / Täältä löytyy.

Lyhesti: Levitä kasvoille parranajoöljy sekä parranajotuote eli geeli, voide tai saippua.

 

Luistoa, hyvä mies, käytä luistoa! Levitä ihollesi ennen parranajoa parranajoöljy, eli anna sen vaikuttaa hetken aikaa, jotta partasi pehmenee. Kun se on pehmeä kuin kaksikymmentävuotiaan millin sänki, voit alkaa työstää sitä. Elämässä ei koskaan pääse helpolla, paitsi jos haluaa asua likaisten hippien kanssa bungalowissa. Parranajoöljyn jälkeen levitä kasvoillesi mikä tahansa parranajovoide, -geeli tai -saippua. Nyt olet ajokunnossa. Muista, että vain viiden minuutin panostus tässä kohtaa ylimääräistä työtä takaa sinulle huomattavasti nautinnollisemman ajokokemuksen eikä ihoasi kiristä kuin kiimaista pupua. Joten levitä se öljy ja valitsemasi parranajotuote.

 

Chapter three: Jälkihoito / Täältä löytyy.

 

Lyhesti: Levitä kasvoille parranajon jälkeen after shave -voide. Tavallinen ihorasva käy vallan mainiosti, tai voit myös panostaa ja ostaa tätä! 

 

Okei, ymmärretään. Monelle tässä on kaksi kohtaa liikaa, mutta kun hallitsee perushommat, lopusta tulee huomattavasti nautinnollisempi. Nyt kun olet ajellut partasi terävällä terällä ja muistanut voidella sen oikeaoppisesti, on palkinnonjaon vuoro. Nyt on aika viimeistellä nassu. Levitä kasvoille after shave. After shave varmistaa, että ihosi kokema muutos saadaan hoidettua ilman pysyvää vahinkoa tai edes väliaikaista sellaista. Oma suositukseni on Johnssonin Pussy Guarantee. Tätä nektaria on käytetty lähes 1 000 vuotta, mutta tosiasiassa kyseessä on Suomessa valmistettu luonnonkosmetiikka, nektarista puristettu kermainen, miedosti tuoksuva ihovoide. Vaikka nimi viittaa vahvasti huumoriin, voimme vakuuttaa, että tämä liemi on käynyt pidemmän tuotekehitysputken kuin moni muu on käynyt kouluja.

Chapter four: Työkalut / Täältä löytyy.

Lyhyesti: Hanki itsellesi kunnon perinteinen partahöylä

Tässä kävi niin kuin useimmissa Nolanin elokuvissa, päädyttiin lopussa alkuun. Jotta voit ajaa partasi kuin herrasmies, tarvitset toki siihen soveltuvan höylän. Täällä Dick Johnsonilla ollaan sitä mieltä, että partahöylän pitää kestää isältä pojalle siksi me ei myydä muovisia höyliä. Kurkkaan Suomen kattavin parranajo valikoma

 

KATSO -> TERÄT & TARVIKKEET

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.