Mikä avuksi kun päänahka kutisee tai hilseilee?

Mitä tehdä kun päänahka kutisee tai hilseilee? Päänahan kutina ja hilseily ovat yleisiä vaivoja, joihin auttaa yleensä päänahkaa kosteuttava shampoo sekä päänahan hoitoaine, jotka auttavat parantamaan ja lievittämään päänahan tulehdustiloja ja ärsytystä.

 

Moni mies ei välttämättä edes tajua kärsivänsä päänahan ongelmista. Esimerkiksi hilseily, kutina tai ärtyminen ovat kuitenkin yleisiä vaivoja, jotka haittaavat sekä päänahan terveyttä että hiusten kasvua ja hyvinvointia.

Yleisin syy päänahan ärtymiseen ja pahoinvointiin löytyy liian useista pesukerroista tai ihoa kuivattavista ja rasittavista pesuainesta. Myös ihotyypillä on osuutta asiaan, sillä päänahan iho on luonnostaan todella herkkä ja helposti ärtyvä.

Kaksi tärkeintä ratkaisua päänahan ja hiuspohjan hyvinvointiin ovat laadukas, hoitava ja kosteuttava shampoo sekä erillinen hoitoneste.

Päänahan kutina, hilseily ja ärtymys ovat yleisiä vaivoja monilla miehillä.

Dick Johnsonin Deep Clean Shampoo on suunniteltu erityisesti hilseilevästä tai kutisevasta päänahasta kärsiville miehille. Se sisältää sekä hiuksia että päänahkaa helliviä uutteita, jotka auttavat vähentämään hilseilyä ja kuivuutta. Sen houkuttelevassa tuoksussa yhdistyvät sitrushedelmien raikkaus ja myskin rauhoittava maanläheisyys.

Scalp Tonic -hoitoneste on mullistava ratkaisu päänahan ongelmille. Se on päivittäiseen käyttöön sopiva tuote, joka tarjoaa ärtyneelle päänahalle luonnollista helpotusta ja hoitoa. Scalp Tonic imeytyy nopeasti jättämättä rasvaista tai tahmaista tunnetta, eikä sitä tarvitse erikseen huuhdella pois. Hoitonesteessä on kätevä annostelunokka sekä luonnollisen mieto ja raikas tuoksu.


Käyttämällä laadukkaita pesuaineita sekä hoitonestettä, autat sekä päänahkaa että hiuksiasi voimaan hyvin. Terve hiuspohja edesauttaa myös vahvempaa ja nopeampaa hiusten kasvua!

Tilaa tästä Dick Johnsonin Scalp Bundle nyt 20% alennuksella!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.