Miten pallit kuuluu sheivata?

Pallien, välilihan ja pöllönsilmän ajelu vaatii tarkkuutta ja pitkää pinnaa, mutta muutamalla yksinkertaisella vinkillä homma helpottuu kummasti. Jokainen päättää itse, sheivaako pelkät nyytit vai pöllönsilmän kiitoratoineen, mutta tämän oppaan avulla saat aina sileän lopputuloksen!

 

1: Trimmaa ensin!

Jos haaroissasi rehottaa tuuhea Amazonin sademetsä ja mielit täysin posliinia lopputulemaa, kannattaa paksuin karvoitus trimmata pois ennen suihkuttelua ja sheivausta.

Etukäteen trimmaaminen säästää sheivaamiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa, sillä tällöin terä ei vaadi yhtä paljon puhdistamista ja lopputulosta on helpompi tarkkailla. Trimmaus onnistuu näppärästi esimerkiksi partakoneen trimmeriosalla tai parturisaksilla.

2: Suihkuttele!

Suihkussa käynti ennen intiimialueen sheivausta on tärkein askel heti alkuun. Suihku rauhoittaa ihohuokosia ja valmistelee ihon sheivaamista varten. Luonnollisesti se myös puhdistuu samalla epäpuhtauksista, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä ja tulehduksia ajelun yhteydessä.

Sheivaus kannattaakin tehdä heti suihkun jälkeen kosteassa kylpyhuoneessa, jotta iho ei pääse kuivumaan tai rasittumaan liikaa.

3: Läträä ajogeelillä ja panosta höylään!

Kun olet käynyt suihkussa ja trimmannut pois paksuimmat liaanit, on aika alkaa hommiin.

Valitse sheivaukseen laadukas höylä vaihdettavilla terillä, kuten esimerkiksi Dick Johnsonin Aiguise. Halvat kertakäyttöhöylät ärsyttävät ihoa ja rasittavat luontoa, kun taas laadukas höylä on eläinikäinen kumppanisi kaikkeen sheivaukseen. Vaihtoterät ovat todella edullisia, joten pitkässä juoksussa laatuhöylä tulee myös halvemmaksi käyttää. Suljetun teränsä ansiosta Aiguise minimoi ajovirheitä, haavoja ja ärsytyksiä iholla.

Nyt kun höyläpuoli on kunnossa, muista läträtä ajogeelillä runsaasti. Dick Johnsonin oma sheivausgeeli hoitaa ihoa ajon aikana, ja se minimoi ihovaurioita ja ärsytyksiä. Läpinäkyvyytensä ansiosta se tekee tarkasta sheivaamisesta helppoa sekä miellyttävää, ja terä liukuu iholla kuin itsestään.

Käytä joka kerta uutta terää, jotta vältyt tylsyneen terän tuomalta ärsytykseltä. 50 vaihtoterän paketti maksaa vaivaiset 14,90€, ja sillä pärjäät helposti yli vuoden.

4: Muista varovaiset otteet!

Rauhallinen ote on valttia herkän intiimialueen kanssa. Levitä runsaasti geeliä intiimialueelle ja vetele karvan suuntaisesti lyhyin vedoin, noin 30 asteen kulmassa. Puhdista terää muutaman vedon välein vedessä, jottei se pääse tukkeutumaan.

Erityisesti kivesten ja paloletkun kohdalla kannattaa venyttää ihoa, jotta vältyt vekkien aiheuttamilta virheiltä. Liiku lyhyin vedoin kohti vartta, ja sen jälkeen nyyttejä pitkin laskeutuen. Tunnustele tarvittaessa karvan kasvusuuntaa, sillä se voi olla täysin yksilöllistä. Karvaa myöten sheivaamalla vältyt ärsytykseltä, haavoilta, sisäänkasvaneilta karvoilta ja punoitukselta. Älä käytä liikaa voimaa terän kanssa, vaan anna sen liukua kevyesti pitkin ihoa omalla painollaan.

Jos mielit sileää lopputulosta myös välilihan ja pöllönsilmän alueelle, kannattaa ottaa avuksi lattialle asetettu peili ja leveä haara-asento.

5: Kosteuta, kosteuta, kosteuta!

Onneksi olkoon, olet nyt onnistuneesti sheivannut intiimialueesi. Tähän ei kuitenkaan tule vielä lopettaa, sillä äärimmäisen herkkä iho vaatii jälkihoitoa ja kosteutusta: näin vältyt kutinalta ja ärsytykseltä jälkeenpäin.

Rauhoittavana aftershave-voiteena kannattaa käyttää kosteuttavaa ja vitamiinirikasta voidetta, joka ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Sheivaus kuormittaa herkkää ihoaluetta runsaasti, ja kunnollisella jälkihoidolla vältät monet yleiset ongelmat.

Dick Johnsonin Pallivaha tunnetaan intiimialueen ongelmien ratkaisijana. Kuohkean ja helposti levittyvän rakenteensa ansiosta se on erinomainen intiimialueen rauhoittaja ihoa rasittavan sheivausprosessin jälkeen.

Magic Mushrooms -kasvoseerumimme on loistava kosteuttaja myös intiimialueen herkälle iholle. Se sisältää Lion’s Mane -sieniuutetta, joka auttaa ihoa palautumaan ja ylläpitämään luonnollista kosteustasapainoaan.

Intiimialueen kosteuttaminen sheivaamisen jälkeen auttaa hillitsemään ärsytystä, kutinaa ja muita ongelmia, jotka yleensä seuraavat tätä prosessia. Näin pidät myös huolta mahdollisimman miellyttävästä ja mukavasta lopputuloksesta.

Näillä yksinkertaisilla vinkeillä intiimialueen sheivaaminen käy kuin luonnostaan. Jos mielit pitää pallit sileinä, kannattaa sheivauksesta tehdä säännöllinen rutiini, jottei karvoitus pääse villiintymään liikaa. Laadukkaat ja kestävät tarvikkeet, huolellinen ote sekä kosteuttavan rauhoittava jälkihoito ovat avaimet onnistumiseen täydellisen posliinin tavoittelussa!

 

 

Osta Dick Johnsonin Intimate Shaving Kit tästä hintaan 44,90€ (norm. 59,60€)

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.