Jokaisen miehen must-vaatteet!

Dickin vaatevalikoimasta löytyy t-paitoja, boksereita, sukkia ja muuta mukavaa. Mutta miksi minun pitäisi ostaa rättini juuri täältä, kun niitä saa myös marketin alelaarista?


Lähdetäänpä ihan perusasioista. Jokainen mies tarvitsee sukkia, boksereita ja t-paitoja. Ja mielellään kestäviä sellaisia, sillä hiertävät, viruvat ja huonolaatuiset vaatteet tuottavat vain pahaa mieltä.

  • Dickin bokserit, t-paidat ja sukat valmistetaan Portugalissa
  • Mallistomme on suunniteltu asiakkaiden toiveiden ja palautteen pohjalta
  • Korvasimme turhat logot laadulla!

Oletko joskus maksanut itsesi kipeäksi siitä, että voit olla kävelevä mainos suurille brändeille? 

Kenties kyseiset vaatteet ovat hinnastaan huolimatta viruneet ja haalistuneet jo parin pesun jälkeen?

Dick Johnsonin oman valikoiman vaatteet sopivat jokaiseen lookkiin kaikille miehille, sillä ne ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja laadukkaita. Nyt maksat aidosta laadusta, etkä tee itsestäsi kävelevää mainosta brändeille, jotka eivät kuitenkaan välitä tarpeistasi tai hyvinvoinnistasi.

Dick-bokserit

Loimme bokserimallistomme keskivertomiestä ajatellen: hän tarvitsee sekä mukavat että kestävät alushousut, jotka palvelevat niin arjessa, juhlassa ja työssäkin. Mutta tarvetta on myös rennommille boksereille, jotka sopivat loistavasti oleiluun ja vapaa-aikaan.

Ratkaisimme tämän ongelman luomalla kaksi eri bokserimallia: Boxer Brief ja Boxer Shorts.

Boxer Brief on lyhyempi ja napakasti istuva malli, joka on suunniteltu erityisestii aktiivisen miehen tarpeita varten. Ne tarjoavat räätälöityä tukea ja istuvuutta erityisesti sukukalleuksien alueella.

 

Boxer Shorts on rennompi ja väljempi malli, joka sopii loistavasti rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Brief-malliin verrattuna niissä on pidemmät lahkeet ja väljempi mitoitus, sekä tyylitelty nappisepalus.

 

HUOM! Bokserimme ovat todella joustavat, joten kannattaa ottaa yhtä kokoa pienempi malli kuin mitä yleensä käytät!

Dick-bokserit valmistetaan 95-prosenttisesti Tencel Lyocell -kuidusta, joka on villan ominaisuuksia imitoiva, antibakteerinen ja todella ympäristöystävällinen materiaali. Se hengittää, joustaa ja imee kosteutta, ja lisäksi se tuntuu iholla erittäin miellyttävältä.

Dick-sukat

Aikaisemmin vain alelaarien halpissukkia käyttäneet huomaavat eron vasta, kun kokeilevat jotain astetta parempaa. Voit myös valita pysytellä pimeydessä, mutta maailmasi tulee muuttumaan huomattavasti, jos uskallat kokeilla Dickin laatusukkia.

Erityisesti paljon kävelevät ja seisovat miehet tarvitsevat laadukkaita ja hyvin istuvia sukkia. Siksi loimmekin Premium ja Bambu -sukkamalliston, josta löydät varmasti juuri oikeat tuotteet jaloillesi.

Bambusukat on valmistettu kestävästä ja ekologisesta bambukuidusta, joka on myös loistava materiaali vähentämään kosteutta ja hiertymiä jaloissa. Ne ovat miellyttävän ohuet, ja ne torjuvat samalla kosteutta, hajuja ja hiertymiä. Bambusukat istuvat jalkaan juuri sopivan napakasti, ilman valumista tai hiertymiä.

 

Premium-puuvillasukat on suunniteltu vaativaan käyttöön: ne on valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyamidista, jotka yhdessä tarjoavat ankaraa kulutusta kestävän ja mukavan ratkaisun jaloillesi. Nämä sukat sopivat erinomaisesti rankempaankin kulutukseen, työhön tai urheiluun.

 

Dick t-paita

Kenties juuri sinun vaatekaapistasi löytyy se yksi luottopaita, joka on palvellut uskollisesti jo vuosien ajan. Mutta ehkä se alkaa olla virunut, haalistunut ja kulunut. Mukavuudestaan ja mitoituksestaan huolimatta.

Siksi loimmekin yhden t-paidan, jota jokainen mies kaipaa. Se on mukava, kestävä ja erittäin laadukas. Sopii arkeen, juhlaan, työhön ja rentoutumiseen. Erinomainen aluspaita tai tyylikäs pukine sellaisenaan.

 

Tästä paidasta tekee erityisen se, että se on valmistettu Euroopassa 230-grammaisesta kankaasta. Eli siis yksi neliömetri tätä tavaraa painaa 230 grammaa!

Äärimmäisen laadukas kangas tekeekin paidasta todella kestävän: se ei haalistu, viru tai repeä ahkerassa käytössä tai useissa pesuissa.

Ollaanpa nyt rehellisiä: jokainen mies tarvitsee ainakin yhden tällaisen paidan. Se on vaate, johon voit luottaa.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.