Mikä avuksi miesflunssaan?
 1. Levätä riittävästi: Miesflunssa voi aiheuttaa vakavia oireita ja väsymystä, joten on tärkeää levätä riittävästi sairauden aikana.
 2. Juoda runsaasti nesteitä: Miesflunssa voi aiheuttaa kuivumista ja nestehukkaa, joten on tärkeää juoda runsaasti nesteitä, kuten vettä, hedelmämehua ja teetä.
 3. Ota kipulääkkeitä: Miesflunssan aiheuttamat kipuja ja lihaskipuja voi helpottaa ottamalla kipulääkkeitä, kuten paracetamolia tai ibuprofeenia.
 4. Huuhtele nenäsi: Miesflunssan aiheuttamat tukkoisuudet voi helpottaa huuhtelemalla nenäsi suolaliuoksella.
 5. Huuhtele kurkku: Kurkun kipuja voi helpottaa huuhtelemalla kurkku lämpimällä suolavedellä.
 6. Pidä etäisyyttä muihin: Miesflunssa leviää helposti, joten on tärkeää pitää etäisyyttä muihin sairauden aikana.
 7. Pese kädet usein: Miesflunssa leviää helposti kosketuksen kautta, joten on tärkeää pestä kädet usein sairauden aikana.
 8. Peitä nenä ja suu aivastaessasi tai yskäessäsi: Miesflunssa leviää helposti, joten on tärkeää peittää nenä ja suu aivastaessa tai yskiessä.
 9. Vältä yleisiä tiloja: Miesflunssa leviää helposti yleisissä tiloissa, kuten kaupoissa ja julkisissa liikennevälineissä, joten on tärkeää välttää näitä tiloja sairauden aikana.
 10. Ota yhteys lääkäriin, jos oireesi ovat vakavia: Miesflunssa voi joskus johtaa vakaviin seurauksiin, kuten keuhkokuumeeseen, joten on tärkeää ottaa yhteys lääkäriin, jos oireesi ovat vakavia tai jos sinulla on perussairauksia.

Käytä Gorilla Balmia miesflunssaan!

Pese kädet huolellisesti saippualla ja vedellä ennen mentholvoiteen käyttöä. Tämä auttaa välttämään bakteerien siirtymistä iholle voiteen kanssa.

Avaa mentholvoiteen korkkia ja ota tarvittava määrä voidetta sormella. Voiteen määrä riippuu käytettävän alueen koosta ja ihon paksuudesta. Yleisesti ottaen noin pieni pisara riittää käsivarren kokoiseen alueeseen.

Hiero voide huolellisesti rinnalle pyörivin liikkein. Voiteen tulee imeytyä ihoon nopeasti, joten älä hiero liian kovaa tai liian pitkään. Anna voiteen vaikuttaa ihossa noin 10-15 minuuttia ennen kuin pukeudut tai menet nukkumaan.

Muutamia asioita, jotka sinun kannattaa huomioida käyttäessäsi menthol-voidetta:

 • Älä käytä menthol voidetta iholle, jolla on haavoja tai leikkauksia.
 • Älä käytä menthol voidetta silmiin tai limakalvoille.
 • Vältä menthol voiteen käyttöä iholle, jolla on allergisia reaktioita tai ärsytystä.
 • Noudata aina tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita ja varo yliannostusta

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.