Miesten Hiustyylit 2020

Aamulla herättyäsi katsot peiliin ja mietit miten selviät tästä päivästä, millä jaksan iltaan asti? Ymmärrämme, että ensimmäisenä sinulla ei ole mielessä, mikä hiustyyli on tätä päivää, miten kuumin Instagram trendsetter kampaa hiuksensa tai kuinka korkea pompadour -kiehkura tänä vuonna pitää olla... Ei se mitään, meitä kiinnostaa ja ehkä näistä vinkeistä on sulle hyötyä viimeistään siinä kohtaa, kun naisesi kyllästyy sinuun ja vaihtaa miestä... Mutta kyllähän me tiedetään kuka googlettaa "miesten hiustyylit 2020"...

 

Hiustyylit 2020 | Dick Johnson

 

Slickback - Tämä seksikäs tukkatyyli on ollut olemassa vähintään siitä asti kun Jeesus kuoli ja jos oikein muistan, niin eikös Juudas rokannut slickbackkiä? Slickback'n suosio johtunee siitä, että se on yksi helpoin tyyli ylläpitää sekä muotoilla. Aamulla kun heräät, vedä tukkaan ihan pirullisesti Grooming Tonicia. Nyt on hyvä väli hoitaa kaikki muut hommat, aamuseksiä et saa, mene vetään se sun "aamumakkara". Kampaa ylimääräinen Grooming Tonic hiuksista. Nyt sinulla pitäisi olla jo aika tyylikäs luonnollinen slickback, mutta koska olet Dick Johnsonin miehiä, et jätä mitään puolitiehen. Ota siis sormenpäällinen Pomade Inepuisablea ja levitä se kauttaaltaan hiuksiin. Toista tämä 2-4 kertaa niin, että hiukset alkaa tuntumaan hyvältä muotoilua varten. Kampaa tukka taakse, that´s shit! 

Jos haluat säilyttää slickbackin iskussa, suosittelemme käymään parturissa noin 3 viikon välein!  

Tarvitset

 

Skinfade - Älyttömän seksikäs ja helppo tyyli vetää aamulla iskuun, mutta vaatii jopa kahdesti kuukaudessa parturissa käyntiä, jos haluaa pitää feidin mintissä. Skinfade ei ole hiustyyli vaan osa sitä, skinfade viittaa siihen, että hiukset on häivytetty sivuilta ja takaa asteittain. Tukka voi päältä olla croppi, slickback tai vaikka pompadour. Skinfade yleensä vaatii todella vahvaa hiusvahaa, varsinkin hiuksien sivuille. Tämä siitä syystä, että hiukset ovat lyhyet, eikä niissä tällöin ole omaa painoa vetämään niitä alas. Tähän suosittelemme Grooming Tonicia sekä Fibre Waxia!

Jos haluat säilyttää skinfaden häivytetyn lookin iskussa, suosittelemme käymään parturissa noin 2 viikon välein! 

Tarvitset

Crop - Kuvasta huolimatta tämä ei aina näytä linnunpelättimeltä, vaan on poikkeuksetta aika helvetin makee look. Crop on itseasiassa tällä hetkellä yksi suosituimmista tyyleistä maailmalla, tosin ei vielä saapunut Suomeen. Jos siis haluat erottua Skinfade -massasta, tilaa Crop Dick Johnsonin Barber Shopilta. Tässä leikkauksessa olennaista on, että hiukset kammataan eteen ja ne leikataan suoraksi eli kropataan, vitun magee! Tämän muotoilu menee ehdottomasti nätimmin ripauksella Fibre Waxia ja muista laittaa pohjalle Grooming Tonicia.

Jos haluat säilyttää cropin häivytetyn lookin iskussa suosittelemme käymään parturissa noin 3 viikon välein! 

Tarvitset

Klassinen  - Klassiset hiustyylit vaativat yleensä hiukan pidemmät hiukset, mutta ne on hyvä rajata niin, etteivät hiukset tule korvien yli eikä takaa roiku hävytöntä piiskaa. Kun hiukset on leikattu näin, voit vaihtaa hiustyyliä lähes lennosta. Klassisiin hiustyyleihin lasketaan useita. Voit muotoilla hiukset klassisesti eli käyttäen kiiltoa antavaa pomadea sekä kampaa tai rennompana päivänä  Fibre Waxia jos haluat rennomman lookin. 

Jos haluat säilyttää klassisen lookin iskussa, suosittelemme käymään parturissa noin 4 viikon välein! 

Tarvitset: 

 

Flat Top - Vaikka tämä leikkaus ei vaikuta hirveän tekniseltä, kyseessä on yksi haastavimmista leikkauksista, joten valitse parturisi tarkkaan! Tässä hiukset voidaan sivuilta ja takaa leikata kuinka nyt ikinä asiakas haluaa, mutta päältä hiukset leikataan helvetin tarkkaan vaateriin. Kun leikkaus on oikein tehty ja hiukset muotoiltu tarpeeksi vahvalla tukkajögöllä, voit asettaa pullon olutta hiuksien päälle, ne eivät hievahdakkaan. Suosittelemme oil-based tyyppisiä pomadeja! Ennen kuin käytät oil-based -pomadeja lue tämä stoori!

Tarvitset:

Jos haluat säilyttää flat top lookin iskussa, suosittelemme käymään parturissa noin 4 viikon välein!  

 

Pompadour - Vitun magee, vitun vaikee handlata. Tätä tukka tyyliä himoitsevat saavat varata peilin itselleen pidemmäksi aikaa, meinaan pompadourin lennokas etupaneeli vaatii sitten aikaa ja hermoja. Kastele hiukset ja ala föönaamaan samalla kammaten hiuksia pyörittäen ylöspäin. Ainiin, unohdettiin mainita, että ennenkuin alat föönaan, muista laittaa Grooming Tonicia, tarvitset ehdottomasti tätä! Grooming Tonic tuo hiukselle rakennetta ja tukea, näin saat erittäin lennokkaan pompadourin. Kun olet saanut tukan kuivaksi ja föönattua erittäin ilmavaksi, on aika aloittaa Pomaden levitys. Niinkuin aiemmin mainitsimme, levitä vähän kerrallaan ja toista tätä useamman kerran. Anna tukalle kampaa ja pompadour on valmis! Aikaa meni vain puoli päivää ja olet myöhässä jälleen, suosittelemme vaihtamaan slickbackkiin! 

Jos haluat säilyttää pompadour lookin iskussa, suosittelemme käymään parturissa noin 4 viikon välein!  

Tarvitset

 

 

Keskustelua aiheesta

 • fTRcakBAPXCeh

  IlCqOoHpxyZL kirjoittaja , päivämäärä

 • ziFZMfTpkqSw

  LwKEMloFYqDdbW kirjoittaja , päivämäärä

 • nITAUFrV

  nyHAGPWvD kirjoittaja , päivämäärä

 • NGHPcjhmioxnv

  aKxjuAkqpErMLd kirjoittaja , päivämäärä

 • NckuOIfBmtYUK

  EdmozZgnIMwerl kirjoittaja , päivämäärä

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.