Miehen ihonhoito: Nopea helppo rutiini!

Miesten ihonhoito: Nopea ja helppo rutiini!

Etsitkö apua kuivaan, rasvoittuvaan tai epäpuhtaaseen ihoon tai oletko huolissasi tulevista ikääntymisen merkeistä? Kokosimme alle nopean ihonhoidon reseptin, jonka saat nopeasti sisällytettyä arkirutiineihisi. Ihonhoito onnistuu kätevästi suihkun aikana.

Ihon puhdistaminen

Ensimmäiseksi on tärkeää puhdistaa iho kasvoille soveltuvalla puhdistusaineella. On tärkeää käyttää kasvoille tarkoitettua hellävaraista nimenomaan kasvojen puhdistusainetta, koska suihkugeelit kuivattavat kasvojen ihoa. Puhdistusaine poistaa kasvoilta epäpuhtaudet ennen kuorintaa. Levitä valitsemaasi kasvojen puhdistusainetta kasvoille pyörivin liikkein ja huuhtele kasvot viileällä vedellä. Voit hoitaa tämän vaiheen suihkussa.

Täältä löydät kaikki kasvojen puhdistusaineet

Ihon kuorinta

Ihon kuorinta on yksi tehokkaimmista tavoista välttää sisäänpäin kasvavia partakarvoja, epäpuhtauksia ja jopa aknea. Ihoon syntyy epäpuhtauksia eli esimerkiksi näppylöitä, kun ihohuokoset tukkeutuvat. Ihohuokosen tukkivat ihon oma ylimääräinen tali tai ulkoiset epäpuhtaudet. Ihokuorinnalla pidetään ihohuokoset puhtaina ja näin iho pysyy terveen näköisenä, eikä kasvoille pääse syntymään epäpuhtauksia.

Kuorinta ehkäisee ihon epäpuhtauksia eli näppylöitä ja finnejä sekä sisäänpäin kasvavia partakarvoja. Valitettavasti ihon kuorinta on edelleen se vaihe, minkä miehet mielellään unohtavat. Kuorinta on kätevä suorittaa suihkun aikana, eikä siihen tällöin kulu yhtään ylimääräistä aikaa.

Käytä siis kasvojen kuorintavoidetta.

Ihon kosteutus

Ihon kosteutus on ihonhoidon viimeinen vaihe. Kun iho on puhdistettu ja kuorittu, kasvovoide imeytyy ihoon tehokkaasti. Levitä kasvovoide iholle tasaisesti. Sormenpään kokoinen määrä voidetta riittää. On tärkeää kosteuttaa kasvot vähintään jokaisen suihkukäynnin jälkeen.

Hyvä tietää: Miesten iho on noin 20–25 % paksumpaa ja samoin ihon uloin kerros on vahvempaa kuin naisilla. Miesten iho sisältää myös enemmän kollageenia, mikä pitää ihon kimmoisana ja kiinteänä. Miehet kärsivät tyypillisesti rasvoittuvaisesta ja epäpuhtaasta ihosta.

Hyaluronihappo (Hydrolyzed Hyaluronic Acid) - Nuoruuden lähde. Kehossamme luontaisesti syntyvä hyaluronihappo kosteuttaa, ravitsee ja nuorentaa ihoa tehokkaasti.

Etsitkö nuoruuden lähdettä? Paras tehotuote ikääntyvälle iholle löytyy tästä!

Tsekkaa kaikki ihonhoito tuotteet tästä. 

Muista nämä:

 • Miehen iho tuottaa tuplasti enemmän talia kuin naisen iho, joten muista kuoria sekä puhdistaa iho säännöllisesti.
 • Miehen iho kestää ikääntymistä 15 % paremmin kuin naisen iho, mutta miehet tuppaavat unohtaa ihon suojaamisen UV-säteilyltä, joten tämä “etu” ei useinkaan näy miesten kasvoilla.
 • Ota huomioon, että ajaessasi partaa myös kulutat ja rasitat ihoa. Parranajon aikana on tärkeää muistaa voidella iho luistavaksi, jotta partahöylä luistaa iholla hyvin. Valitse hellävaraiset ja rauhoittavat ihonhoitotuotteet. Aja parta aina uudella terällä.

  Keskustelua aiheesta

  • ] Pujocum dve.levw.dickjohnson.fi.bic.ov http://slkjfdf.net/

   uunuhiga kirjoittaja , päivämäärä

  • ] Apszalut bou.rtrw.dickjohnson.fi.eaj.nq http://slkjfdf.net/

   aroxelofe kirjoittaja , päivämäärä

  • ] Oiiupa fah.alvr.dickjohnson.fi.vyi.kq http://slkjfdf.net/

   icqripl kirjoittaja , päivämäärä

  • ] Iyesulu dlv.zumo.dickjohnson.fi.jrw.cb http://slkjfdf.net/

   eyoujkopo kirjoittaja , päivämäärä

  • ] Iksoqae gjz.ibue.dickjohnson.fi.nyr.gs http://slkjfdf.net/

   aburubehuhuj kirjoittaja , päivämäärä

  Kommentoi

  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.