Kuinka vetää liukkarilla?

Tällä liukkarilla pääset tosi toimintaan yhtä kovaa kuin mitä norjalainen poraa merellä tai sheikki aavikolla.

Tavara on niin liukasta että märkä lohi tuntuu hiekkapaperilta ja maassa olevat banaaninkuoret jarrusukilta verrattuna tähän Uncle`s Liukkariin.

Suurinkin seiväs ujahtaa tiukimpaankin koloon kuin mangustiperhe pesäänsä. Luonto-ohjelman selostajakaan ei ehtisi sanoa sanaakaan kun ollaan jo maalissa.

Nyt kun mainitsin pesän, niin sinnehän tätä liukkaria mm. laitetaan. Sekoita sauvalla tai sakseta. Ei väliä. Voitele seipääsi kunnolla. Älä kuitenkaan pullataikinaa. Tai no ihan sama.

Hienointa tässä liukuvoiteiden Rolls Roycessa on se, että se on luonnollinen ja 100% kemiallinen, kemistien valmistama rakkausvoide. Siksi tämä sopii kaikille, eikä aiheuta punaista teron nuppia. 

Liukkaista liukkainta voidettamme voivat käyttää heterot, homot, lesbot, bi:t ja aivan kaikki kuule. Siis juuri sinä voit saada yhtä liukkaan menon kuin Matikainen havujen jälkeen!

Laadukasta, samettisen liukasta ja lempeästi hyväilevää rakkauden ilovoidetta, joka ottaa kohteestaan liukkaan ja tiiviin otteen.

Nyt on aikasi laittaa hommat seuraavalle levelille ja hymy puolison naamalle. Klikkaa purkki heti ostoskoriisi niin saat makuuhuoneeseesi ihanan liukkaan ja imevän litsläts-meiningin!

Ainiin ne ohjeet:

  1. Vedä housut kinttuun.
  2. Muna käteen.
  3. Purista tuubista liukkaria, kuin ketsuppia makkaran päälle.
  4. Paina munasi lähimpään reikään.

UNCLE`S LIUKKARI 9.90€

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.