Kuivan ihon hoidon ABC

Todella moni suomalainen kärsii kuivasta ihosta, erityisesti talvella. Dick Johnsonin valikoimasta löytyy iso läjä juuri sinulle suunniteltuja tuotteita, joiden avulla voit nauttia pehmeästä, sileästä ja kosteasta ihosta myös kireimmillä pakkaskeleillä!

Meidän suomalaisten sanotaan olevan maailman onnellisin kansa. Kaikesta huolimatta mekään emme ole silti säästyneet vitsauksilta, sillä erityisesti talven kuiva ja kylmä ilma runtelevat hipiäämme suurimman osan vuodesta. Tästä ei kuitenkaan tarvitse kärsiä yksin! Dick Johnson onkin kehittänyt lukuisia Dick's-sarjan tuotteita nimenomaan auttamaan meitä pohjoisen kansalaisia parantumaan kuivan ihon kirouksesta.

Erityisesti kasvojen iho on altis kuivumiselle, sillä kasvot altistuvat talven kylmälle ja kuivalle ilmalle kaikista eniten. Tyypillisimpiä ihon kuivumisen oireita ovat mm. lohkeilu, punoitus, turvotus sekä erilaiset ihottumat ja ärsytykset.

Olemme suunnitelleet Dick Johnsonin ihonhoitotuotteet nimenomaan suomalaista ihotyyppiä ajatellen. Suosittelemme kasvojen ihoa voideltavaksi 1-2 kertaa päivässä tuotteillamme, jotta ne pysyvät vuoden ympäri kostetutettuina ja ravittuina.


Verkkokauppamme suosituin tuote on God Spray, joka on erityisesti suunniteltu virkistämään ja ravitsemaan väsynyttä ihoa. Jumalallinen ilme on helposti saavutettavissa, sillä God Sprayn voi suihkuttaa suoraan iholle, tai levittää ensin käsiin ja hieroa sitten kasvoihin. Sen sisältämä appelsiininkukkavesi lievittää stressiä ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun.


Erityisen helposti kuivuvalle iholle suosittelemme Magic Mushrooms -kasvoseerumia. Se valmistetaan Lion's Mane -sieniuutteesta, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Magic-kasvoseerumi imeytyy ihoon tehokkaasti, ja sitä tarvitsee käyttää vain todella pieni annos kerrallaan. Tehokkuuden lisäksi sieniseerumi on siis todella taloudellinen ja pitkäkestoinen käytettävä! Seerumi on hajusteeton, joten se sopii erinomaisesti myös tuoksuyliherkille ihmisille.


Ärtyneelle, rikkoontuneelle, turvonneelle tai punertavalle iholle suosittelemme Masterpiece-kasvovoidetta. Se on yhdistelmä luonnollisia uutteita ja pantenolia, joka auttaa parantamaan haavoja ja ihoärsytyksiä. Masterpiece-kasvovoide kosteuttaa, vahvistaa ja parantaa kasvojen ihoa tehden pärstästäsi pehmeämmän ja nuorekkaamman.

 


Muuhun ihoärsytykseen, kuten esimerkiksi kiveksien tai haarojen hankaumiin tai haavoihin suosittelemme Dick Johnsonin Pallivahaa. Pallivaha on valmistettu vitamiinirikkaasta voipuun rasvasta, joten se sopii erityisesti kivespussin ja intiimialueen herkälle iholle. Se sopii myös moneen muuhunkin tarkoitukseen, kuten esimerkiksi urheiluun, yhdyntään tai rauhoittavaksi jälkihoidoksi intiimialueen sheivauksen jälkeen.

Jos sinulla on vielä lisäkysymyksiä tuotteistamme tai haluat löytää juuri oikean avun ihonhoitoosi, laita viestiä meille osoitteeseen asiakas@dick.fi!

Kermaisin terveisin,

-Dick Johnson

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.