Kuinka saa parran kasvamaan?
Parrankasvatuksen tärkeimmät konstit pähkinänkuoressa:
  1. Ihon kosteuttaminen partaöljyllä tarjoaa parralle paremman alustan kasvaa tuuheammin ja terveemmin.
  2. Käytä parralle vain luonnollisia kevyitä pesuaineita, näin parta pysyy terveenä ja kasvaa paremmin. 
  3. Ihon mikroneulaaminen auttaa ihoa uusiutumaan ja nopeuttaa parran kasvua. 
  4. Partavaha hoitaa ja muotoilee partaa

Kuinka saan parran kasvamaan nopeammin?

Parran kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä, ja se palkitaan tuuhealla ja tyylikkäällä lopputuloksella. Kasvu ei tapahdu yhdessä yössä, mutta Dick Johnsonin ohjeilla voit välttää virheitä ja edistää parran tasaisempaa, tuuheampaa ja nopeampaa kasvua.

Yleisin virhe on partakarvojen hätäinen ajaminen, kun parta ei näytä hyvältä ja halutaan nopeita tuloksia. Tämä on klassinen aloittelijan virhe, ja tästä johtuen moni mies onkin ajatellut, että hänelle ei yksinkertaisesti kasva partaa.

Parran kasvattaminen voi aluksi tuntua epämukavalta, kun iho ei pääse hengittämään yhtä vapaasti. Seurauksena voi olla epäpuhtauksia, kutinaa ja sisäänpäin kasvaneita karvoja, mikä voi johtaa haluun ajaa parta pois. Mutta tähän ongelmaan on ratkaisu: yhtä tärkeää kuin käsien tai hiusten pesu, on pitää huolta kasvojen hygieniasta parralle sopivalla tavalla. Seuraavaksi esittelemme tärkeimmät vinkit:

Ihon mikroneulaaminen hoitaa ihoa ja nopeuttaa parran tervettä kasvua

Mietitään ihan yksinkertaisesti mitä partakarvan täytyy tehdä, jotta se saavuttaisi päivänvalon. Partakarvan pitää läpäistä kasvojen iho. Tämä vie aikaa ja vaatii partakarvalta voimaa, jossain kohtaa jopa liikaa, jolloin syntyy sisäänpäin kasvaneita karvoja. Kyseessä on aikaa vievä prosessi. Varsinkin miehillä joilla parrankasvu on vielä aluillaan, Beard Growth Rollerin tuomalle avulle voi olla tarvetta.

Beard Growth Rollerin pyörivässä kartiossa on yli 500 kirurginteräksestä valmistettua neulaa. Nämä neulat tekevät iholle mikroskooppisia reikiä ja näin partakarvan ei tarvitse itse tehdä kaikkea ja tuloksena parran kasvu nopeutuu. Jokainen neulan tekemä reikä on partakarvalle mahdollisuus nopeampaan tiehen ihon lävitse kohti päivänvaloa.

Beard Growth Roller avaa myös ihohuokosten tukoksia, poistaen kuollutta ihoa sekä kuona-aineita. Näin se ehkäisee myös sisäänpäin kasvaneita partakarvoja sekä vähentää epäpuhtauksien syntyä iholle.

 

 

Tilaa tästä Beard Growth Roller

Ihon kuoriminen estää kutinaa, epäpuhtauksia sekä sisäänpäin kasvaneita partakarvoja

Erittäin tärkeä vaihe on ihon kuoriminen. Iho parran alla kokee muutoksia ja tästä syystä on ihon uusiutumista syytä auttaa. Ihon kuorimiseen paras väline on partaharja. Ei siis kampa, vaan harja! Vahvoilla harjaksilla varustettu partaharja on loistava työkalu poistamaan kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Väittäisimme, että tämä on jopa yksi tärkeimmistä asioista kasvatuksen alussa.

kasvatan partaa

Tilaa tästä kuoriva partaharja

Ihon kosteuttaminen tarjoaa parralle paremman alustan kasvaa tuuheammin ja terveemmin.

Parran kasvaessa iho jää parran alle ja joutuu näin hetkellisesti sopeutumaan uuteen tilanteeseen, jolloin iho saattaa usemmiten jopa alkaa hilseilemään. Iholle on syytä käyttää luonnollista tuotetta, kuten partaöljyä tai -voidetta, mikä ei tuki ihohuokosia. Älä kuitenkaan käytä liikaa, vain muutama tippa riittää.

Partaöljy on ensisijaisesti tärkeä levittää parran alle, suoraan iholle. Öljyä kannattaa levittää heti suihkun jälkeen, jotta se voi palauttaa kosteustasapainon ihoa kuivattavan suihkun jälkeen.

Tilaa tästä partaöljyt 

Parran peseminen - Käytä parralle vain luonnollisia kevyitä pesuaineita.

Parta on syytä pestä vähintään kolme kertaa viikossa, parran kasvaessa voit nostaa kertojen määrää. Älä käytä suihkugeelejä tai hiuksille tehtyjä shampoita, sillä nämä ovat liian voimakkaita ja aiheuttavat partakarvojen kuivumista sekä ihon hilseilyä. Parran pesemiseen on olemassa omat luonnolliset shampoot, jotka säilyttävä ihon sekä parran luonnollisen kosteustasapainon.

 

Partavahat ravitsevat ihoa ja partakarvoja sekä muotoilevat partaasi

Paran vahaus kannattaa aloittaa jo sänkivaiheessa, sillä partavahat ravitsevat sekä partakarvoja mutta myös parran alla olevaa ihoa. Lisäksi vahan avulla voit myös muotoilla partaasi jos kasvatusvaiheessa, saaden sen näyttämään paremmin pidetyltä, eivätkä irtokarvat pääse sojottamaan minne sattuu. Käyttämällä partavahaa tai -balsamia saat partasi pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi.

Saisiko olla kaikki partakamppeet puoleen hintaan ja ilmaisilla posteilla?

Kannattaa kurkata Buyers Club -edut, joista voisi olla juuri sulle hyötyä. Bissen hinnalla saat pidettyä itsesi seksikkäänä jatkossakin!

Tsekkaa tästä Buyers Club ja liity mukaan nauttimaan eduista!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.