Intiimialueen sheivausopas miehelle

Intiimialueen sheivaus vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä kivespussin ja peniksen alueen iho on todella herkkää. Monet miehet välttelevät peniksen ja kivesten alueen sheivaamista haavojen tai huonojen tulosten pelossa. Tässä kannattaakin panostaa rauhalliseen otteeseen, huolellisuuteen ja laadukkaisiin välineisiin, jotta haavoilta ja virheiltä vältytään.

Jos mielit täysin sileää lopputulosta, intiimialue kannattaa trimmata ennen sileäksi sheivausta. Tähän kannattaa käyttää sähköistä trimmeriä, jolla karva ajellaan tarvittavan lyhyeksi. Pitkäksi kasvaneiden karvojen trimmaus helpottaa sileäksi sheivausta huomattavasti, sillä tuolloin höylä ei vaadi yhtä paljon puhdistusta prosessin aikana ja lopputulos on helpompi hahmottaa.

Ennen sheivausta kannattaa käydä lämpimässä suihkussa, jotta iho puhdistuu ja rauhoittuu. Intiimialue kannattaa pesun jälkeen käsitellä huolellisesti sheivausgeelillä. Dick Johnsonin Shaving Gel Inexorable rauhoittaa ja tasoittaa ihon sheivaamista varten, jotta tulokset ovat parhaat mahdolliset ja vältyt viilloilta ja haavoilta.

Suosittelemme käyttämään intiimialueen sheivaamiseen höylää, joka takaa turvallisen ja tarkan lopputuloksen. Dick Johnsonin Aiguise-höylä on suunniteltu turvalliseksi ja helpoksi ratkaisuksi kaikkiin sheivaustarpeisiin, ja edullisten vaihtoterien ansiosta se on todella pitkäkestoinen sekä tarkempi vaihtoehto muovisille kertakäyttöhöylille.

Suuntaa sheivatessa höylä karvan suuntaisesti ja suosi lyhyitä vetoja 45 asteen kulmassa. Venytä kivesten ja peniksen iho tasaiseksi, jotta vältyt vekeiltä ja näiden aiheuttamilta haavoilta. Sheivaus kannattaa tehdä lämpimässä kylpyhuoneessa heti suihkun jälkeen, jotta iho on mahdollisimman rentoutunut ja tasainen. Herkkää ihoa voi tarvittaessa rauhoitella lämpimällä pyyhkeellä ennen ajelua.

Sheivauksen jälkeen intiimialue kannattaa käsitellä ravitsevalla voiteella, jotta ärtynyt iho rauhoittuu. Voitelu vähentää myös ihon kutinaa sheivauksen jälkeisenä aikana. Dick Johnsonin Pallivaha on valmistettu vitamiinirikkaasta sheavoista, ja se imeytyy ihoon nopeasti tarjoten rauhoittavan, ravitsevan ja sileän lopputuloksen. Vinkki: myös Dick Johnsonin Sieniseerumi toimii erinomaisesti rauhoittavana ja kosteuttavana jälkihoitona intiimialueen sheivauksen jälkeen!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.