Hoitoaine sekä hiuksille että parralle?

Hoitoaine on tärkeä työkalu kaiken karvoituksesi hyvinvoinnissa. Dick Johnsonin uusi Hair & Beard Conditioner sopii sekä hiusten että parran hoitoon!

 

Lähdetäänpä ihan perusasioista. Hoitoaine auttaa nimensä mukaisesti pitämään hiukset pehmeinä, vahvoina ja miellyttävän tuntuisina. Hoitoaine kannattaa valita omien tarpeiden sekä hoitoaineen sisältämien aktiivisten ainesosien perusteella.

Tiesitkö, että myös parralle on valmistettu hoitoaineita? Dick Johnsonin uusi hoitoaine sopii sekä hiuksille että parralle!

  • Hoitoaine vahvistaa, pehmentää ja tuuheuttaa hiuksia ja partaa
  • Käytä hoitoainetta tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa
  • Käytä hoitoainetta hillitysti, sillä liika käyttö voi rasvoittaa hiuksia

Dick Johnsonilta on pitkään toivottu hoitoainetta, joka sopisi käytettäväksi myös parralle. Siksi loimmekin uuden Hair & Beard Conditioner -hoitoaineen, joka sopii sekä parran että hiusten hoitoon.

Mitä hoitoaine sisältää?

Tämä hoitoaine saa voimansa karvaa pehmentävästä ja kosteuttavasta sheavoista, joka tuo hoitoaineeseen myös miellyttävän pehmeästi levittyvän rakenteen. Lisäksi se sisältää myös vitamiinirikasta kannabiksen siemenöljyä, hiuspohjaa virkistävää kofeiinia sekä hoitavaa tupakanlehtiuutetta.

Hoitoaine auttaa myös hiusten ja parran kuivuuteen ja sähköisyyteen, sillä lisäsimme reseptiin sähköisyyttä vähentävää ja tuuheutta lisäävää pantenolia!

Tuote valmistetaan kotimaisena käsityönä omalla Dick's Breweryn tehtaallamme Tuusulassa.

Hoitoaineen reseptin kruunaa herkullinen ja mieto Midnight Musk -tuoksu. Se on rauhoittavan mystinen sekoitus myskin maanläheisyyttä ja sitrushedelmien raikkautta, joka tekee peseytymishetkestäsi ylellisen nautinnon.

Miten käytän hiusten ja parran hoitoainetta?

  • Pese hiukset ensin huolellisesti shampoolla ja huuhtele
  • Levitä hoitoainetta partaan ja hiusten latvoihin
  • Anna vaikuttaa vähintään pari minuuttia
  • Huuhtele huolellisesti pois

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.