Hajuvesi miehille Dick Johnsonilta!

Hajuvesi on ratkaisu elämän eli p*skan hajuun. Hajuvesi auttaa sinua peittämään todellisuuden aromit ja tuomaan elämääsi herkullista ja houkuttelevaa tuoksua.

 

Hajuvesi kannattaa valita laadun ja oman mieltymysten perusteella. Hyvä hajuvesi korostaa omaa persoonaasi ja tuo ihmisiä lähemmäs, kun taas halpa, huonolaatuinen tai väärin valittu hajuvesi tuoksuu pistävältä ja epämiellyttävältä.

Tärkeimmät pikavinkit hajuveden valintaan ja käyttöön:

  • Kokeile rohkeasti tuoksuja ja etsi itsellesi sopiva, uniikki tuoksu!
  • Suihkuta hajuvettä aina vain puhtaalle iholle.
  • Anna hajuveden asettua iholle, äläkä hiero sitä!

Parhaat miesten hajuvedet ovat herkullisia ja laadukkaita tuoksuja, jotka korostavat miesten parhaita puolia. Monelle miehelle oikean hajuveden löytäminen vaatii kokeiluja, mutta oikean tuoksun löydyttyä se on todellakin vaivan arvoista.

Katso tästä Dickin hajuvesivalikoima!

Venomous Vials – helppo ratkaisu hajuveden valintaan!

Dick Johnsonin Venomous Vials on täydellinen ratkaisu hajuveden valintaan. Se on ylellinen miesten parfyymikokoelma, josta löydät yhdeksän erilaista ja eri vahvuista hajuvettä.

Kokonaisuus toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa käsin piirrettyjen tuoksukorttien kanssa. Kokoelman hajuvedet on valmistettu Suomessa omalla tehtaallamme.

Tutustu tästä Venomous Vialsiin! 

Serpent-parfyymit Suomesta

Dick Johnsonin Serpent-hajuvedet ovat ylellisiä ja laadukkaita miesten tuoksuja, jotka valmistetaan Suomessa ranskalaisista tuoksuöljyistä.

Serpent-hajuvettä on saatavilla kahdessa eri tuoksussa: klassinen Whiskey & Vanilla sekä herkullinen True Whiskey.

Serpent Whiskey & Vanilla on maskuliinisen seksikäs sekoitus viskin ja vaniljan pehmeitä aromeja. Tuoksuja täydentävät muun muassa appelsiinin, tonkapavun, myskin ja ambran herkulliset nuotit.

Serpent True Whiskey on vastustamattoman leikkisä sekoitus tupakan, vaniljan, rommin ja vetiverin herkullisia tuoksunuotteja. Se on herkullinen ja kypsä sekoitus, joka sopii jokaiselle oman elämänsä keikarille.

Kummatkin ovat aitoja ja vahvoja hajuvesiä, joiden vastustamaton tuoksu kestää koko pitkän päivän ja sitä seuraavan villin yön.

 

Miten hajuvesi kannattaa valita?

Koska hajuveden tarkoitus on korostaa omaa tyyliäsi, kannattaa valita markettituoksun sijaan uniikki ja mielenkiintoinen tuoksu. Tiesitkö, että hajuvedet on luokiteltu niiden sisältäminen tuoksuöljyjen mukaan eri luokkiin?

 

Hajuvedet eroavat toisistaan tuoksun voimakkuuden ja kestävyyden perusteella. Esimerkiksi Parfum- ja Eau de Parfum -luokitellut hajuvedet ovat voimakkaita ja intensiivisiä, yleensä koko päivän kestäviä tuoksuja. Sen sijaan muun muassa Eau de Toilette- ja Eau Fraiche -luokitellut tuoksut ovat hyvin mietoja ja lyhytkestoisia.

Hajuvesien tuoksu rakentuu yleensä kolmesta eri osasta: ylänuoteista, sydäntuoksusta ja pohjasta. Ylänuotit tulevat esiin pian sen jälkeen kun tuoksua on suihkutettu iholle, sen jälkeen erottuu sydäntuoksu. Lopuksi pohjatuoksu tulee esiin.

 

Panosta laatuun hajuveden kanssa!

Vaikka usein niin luullaan, vain yleensä halvat ja keinotekoiset parfyymit ovat pistävän tuoksuisia ja epämiellyttäviä. Laadukkaat hajuvedet sen sijaan miellyttävät sekä sinua että ihmisiä ympärilläsi, kunhan niitä käytetään oikein ja kohtuudella.

Tilaa siis miesten hajuvedet Dick Johnsonilta. Itselle tai lahjaksi, laadukas ja uniikki tuoksu miellyttää sekä sinua että ihmisiä ympärilläsi!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.