Hair Texture Spray tekee hiusten muotoilusta helppoa, nopeaa ja herkullisen tuoksuista!

“Mulla on sellainen hiustyyppi, että se tykkää kiukutella aamuisin samalla tavalla kuin 4-vuotias, jonka pitäisi lähteä sateesta sisälle eikä saa enää hyppiä kuralätäköissä. Siltä tuntui joka aamu, kun yritti markettikamalla saada pehkon kuntoon. Enää ei tunnu siltä.”

– Asiakkaamme H.H

 

Hiusten muotoilu ei ole koskaan ollut näin nopeaa, helppoa ja luonnollista. Dick Johnsonin uusi Hair Texture Spray tarjoaa luonnollista pitoa, hoitavia ainesosia ja herkullista tuoksua, ilman kovettuneita tai rasittuneita hiuksia.

Poistuneeseen Brume D’Argent -suolasuihkeeseemme verrattuna Hair Texture Spray on mullistava tuote, sillä se sopii myös pitkien tai kiharaisten hiusten laittoon. Suihke antaa hiuksille tuuheutta ja vahvistaa niiden luonnollista kiharaisuutta tai aaltoilua, sekä vähentää sähköisyyttä.

“Muutama suihke suoraan hiuksiin tai käsiin ja sitä levitys ja sen jälkeen kammalla tukka ojennukseen. Paljon parempi kuin suolasuihkeet, koska ei jätä hiuksia kovaksi.”

– Asiakkaamme A.K

Suolasuihke turvottaa ja kovettaa hiuksia, ja näin ollen se voi helposti kuivua liian kovaksi, tai katkoa erityisesti pidempiä hiuksia harjauksen aikana. Suunnittelimme uuden Hair Texture Sprayn sopimaan kaikenpituisille ja -laatuisille hiuksille ilman pelkoa liian kovasta, rasittuneesta tai kiiltävästä ilmeestä.

Helpon muotoilun lisäksi Hair Texture Spray antaa hiuksille lisävolyymia ja tekstuuria ilman epäluonnollista tai raskasta ilmettä.

“Toimii mielestäni pitkien hiuksien kanssa paremmin kuin Salt Spray. Hiukset ei jää niin tönköksi ja saa hiukset harjattua auki helpommin. Tätä tulee ostettua vastaisuudessa.”

– Asiakkaamme E.B

Hair Texture Sprayssa on uusin Signature Scent -sarjamme tuoksu Midnight Musk. Se on mystisen houkutteleva sekoitus myskin maanläheisyyttä ja sitrushedelmien raikkautta, ja sama tuoksu löytyy esimerkiksi uudesta Deep Clean Shampoostamme.

Herkullisen mystinen ja luonnollinen tuoksu tuo virkistävän lisän hiusten muotoiluun ilman pistävää keinotekoisuutta.

“Kerrankin _hyvältä_ tuoksuva muotoilusuihke!”

– Asiakkaamme M.V

Kehitimme Hair Texture Sprayn yhdessä parturiammattilaistemme kanssa. Se tekee hiusten muotoilusta helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. Suihkauta tekstuurisuihke kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile. Jos kaipaat lisäpitoa tai -ilmettä, lisää suihkeen jälkeen vielä hiusvahaa tai pomadea.

Hair Texture Spray valmistetaan kotimaisena käsityönä Dick’s Breweryn tehtaalla Tuusulassa. Sen vaikuttavia ja hoitavia ainesosia ovat muun muassa kannabiksen siemenöljy, tupakanlehtiuute sekä kofeiini.

Tutustu tarkemmin ja tilaa Hair Texture Spray tästä!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.