Dick Johnson's Funk Blocker – eksklusiivinen kesätuote 2024!

Koska ennen oli kaikki paremmin, kehitimme kesälle 2024 retrohenkisen Funk Blocker -deodorantin, joka on yhden erän erikoistuote!

 

“Laitoin sitä jopa yöksi että saan haistella itseäni.”

– Asiakas

Vaikka kesäinen paahde vituttaa meitä suomalaisia, pitää pohjolan lyhyestä kesästä nautiskella täysin rinnoin ennen kuin on liian myöhäistä. Kumppaniksi näihin ikimuistoisiin lämmön hetkiin kannattaakin valita se oikea deodorantti, joka tekee kesän riennoista raikkaita, hajuttomia ja hyvällä tavalla ikimuistoisia.

Dick Johnsonin uusi Limited Edition Funk Blocker onkin raikas tuulahdus hikisten kesähelteiden keskelle. Se vie hoitavilla ainesosillaan ja virkistävällä tuoksullaan sinut loputtomiin hellepäiviin ja niitä seuraaviin villeihin kesäöihin.

"Kulkee hyvin mukana, vaikka pullottamassa etutaskussa ;)"

– Asiakas

Tämä erikoisdödö on loistava valinta myös foliohatuille tai ituhipeille, sillä se ei sisällä antiperspiranteissa käytettyjä alumiineja. Erityisesti halvemmat antiperspirantit myös tahrivat ja pilaavat helposti vaatteita, joten kannattaakin panostaa tänä kesänä luonnollisuuteen ja aitoon raikkauteen Funk Blockerin avulla!

Mikä parasta, Funk Blocker on täysin kotimainen tuote omalta Tuusulan tehtaaltamme. Lisäsimme reseptiin hien hajun eliminoivien ainesosien lisäksi aitoa aloe veraa ja glyseriiniä, jotka yhdessä hoitavat ja kosteuttavat kainaloiden helposti ärtyvää ja herkkää ihoa.

"Ei tahmaa kainaloita kuten muut markettien wunderbaumit."

– Asiakas

Roll-on -deodorantti levittyy kainaloihin vaivatta levityspään avulla, eikä se tahmaa ihoa tai vaatteita. Sen raikkaan viilentävä tuoksu rakentuu sitrushedelmien ja aloe veran yhdistelmästä, joka virkistää sekä mieltä että ihoa kesän kuumuudella.

Sipaise Funk Blockeria puhtaalle ja kuivalle iholle suihkun jälkeen. Erityisesti kesähelteillä kerrostalokämpissä paahtuvien kannattaa sipaista deodoranttia kainaloon jo illalla ennen nukkumaan menoa, jotta deodorantti tekee tehtävänsä myös yön aikana.

Tutustu ja tilaa Funk Blocker tästä!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.