Tätä on uusi Freezing Nuts Shower Gel – “Tällä kun pesee kuulat niin jumala*ta että piristää…”

“...normaalisti ei viilentävät pesuaineet jäähdytä, mutta tämä painii ihan eri luokassa.”

– Asiakkaamme J.V

 

Pumppupullossa myytävä Dick Johnsonin Brule Couilles -suihkukylmägeeli oli yksi innovatiivisimmista tuotteistamme. Päivitimme nyt suositun tuotteen reseptin vielä enemmän viilentäväksi ja tuoksun entistä raikkaammaksi, vaihdoimme pumppupullon ekologisempaan tuubiin sekä siirsimme tuotannon omalle Tuusulan tehtaallemme.

Uusi Freezing Nuts Shower Gel onkin täydellinen tuote viilentämään, rentouttamaan ja raikastamaan jokaista suihkuhetkeäsi!

“Ostin tätä miehelle lahjaksi, kun hän on sellainen hotboy_90 ja hikoilee aika paljon. Semmonen pikkutyttömäinen kikattelu kuului vain suihkusta kun tätä testasi ensimmäistä kertaa. Kuulemma viilentää heti ja tunne kestää pitkään. Eikä hän pahalta tuoksunutkaan. Saattaa olla aika käytettyä kamaa meidän taloudessa kesällä.”

– Asiakkaamme S.K

Viilentävä suihkugeeli on omiaan erityisesti hikisen treenin tai saunan jälkeen, mutta se sopii loistavasti tuomaan rentouttavaa viilennystä jokaiseen arkiseen suihkuhetkeen. Viilentävä vaikutus on kaikkein voimakkain, kun tuotetta käytetään saunan tai muun lämpimän aktiviteetin (vink vink) jälkeen, ja sen annetaan olla iholla 2-3 minuuttia ennen huuhtelua.

Brule Couilles on (pahoittelemme asiaa) ranskaa, ja se tarkoittaa polttavia palleja. Tämä pätee myös Freezing Nutsiin, joten muun kuin todellisen masokistin ei kannata hieraista tätä geeliä kiveksiin, ellei halua kokea todellista poltetta. Tuotetta ei myöskään tule käyttää kasvoille tai herkille ihoalueille.

“Aivan jäätävän loistotuote! Hellii tiukkoja lihaksia sekä näin kesällä aivan ihanan viilentävä!

Muniin meni vahingossa, ei mee enää toiste, edes vahingossa.... Paras tuote kaikista vastaavista. Ei tuu paljoa jähiä suihkun jälkeen, raikkaana suoraan baariin tilaamaan jallukolaa sekä nuuska huuleen.”

– Asiakkaamme M.V

Freezing Nuts tuoksuu edeltäjänsä lailla todella raikkaalta mentholilta, sillä tuote saa viilentävän vaikutuksensa ja tuoksunsa aidosta mentholiuutteesta. Se sisältää myös hoitavaa ja hellivää pantenolia, sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä.

Sen lisäksi että Freezing Nuts tarjoaa hellivää viilennystä osaksi saunontaa tai treenejä, se sopii loistavasti kesähelteillä käytettäväksi. Se viilentää ihoa vielä peseytymisen ja kuivaamisen jälkeenkin, joten voit unohtaa kuumankostean jälkihien saman tien!

“Tuli ostettua helteitten aikaan, jotta sais edes jotain viilennystä iltaan. Suihkussa ollessani aattelin testata tätä suihkugeeliä miten se muka toimii...ja toimihan se. Hierasin geeliä koko roppaan ja oottelin sen pari minuuttia kuten ohjeissa käskettiin.

Jumalauta ei ois kannattanu hierasta scrotum/pöllönsilmä-osastolle, nimittäin rupes viilentämään aikalailla huolella, mutta sainpahan toivottua viilennystä. Ps. todella freessi tuoksu, ihanku vanha kunnon icepower.”

– Asiakkaamme M.N

Tutustu uuteen Freezing Nuts -suihkukylmägeeliin tarkemmin täältä!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.