Miehen opas parhaan parfyymin valintaan

Hajuvedet ovat tärkeä osa menestyvän miehen tyyliä. Paras parfyymi miehelle on sellainen tuoksu, joka saa sinut tuntemaan itsesi miellyttäväksi ja itsevarmaksi. Laadukas hajuvesi huumaa tuoksullaan sekä sinut että ihmiset ympärilläsi, ja oikean parfyymin avulla voitkin lisätä omaan tyyliisi helposti elegantin loppusilauksen.

Dick Johnsonin valikoimasta löytyy reilusti erilaisia miesten hajuvesiä, joista jokainen löytää varmasti oman tuoksunsa. Parfyymin valinnassa kannattaa panostaa laatuun, sillä halpojen hajuvesien tuoksut eivät kestä ihollasi tuntia enempää, ja ne tuoksuvat usein pistävältä ja epämiellyttävän keinotekoiselta.


Eau De Parfum SerpentDick Johnsonin supersuosittua Serpent-parfyymiä saa kahdessa eri tuoksussa: maskuliinisen seksikäs ja intensiivinen Whiskey & Vanilla, sekä leikittelevän vaniljainen ja hedelmäinen True Whiskey. Parfyymimme lukeutuvat laadukkaimpiin ja kestävimpiin hajuvesiin, sillä ne sisältävät runsaasti laadukkaita eteerisiä tuoksuöljyjä.


Whiskey & Vanilla on sinun tuoksusi, jos haluat lisätä tyyliisi maskuliinisen seksikästä potkua. Tuoksun avaa intensiivinen viski, ja se tasoittuu vaniljan, pippurin ja appelsiinin huumaavaksi sekoitukseksi ihollasi.


True Whiskey sopii leikittelevälle keikarille, sillä sen herkullinen tuoksu huumaa kenet tahansa. Myski ja vanilja luovat pehmeän pohjan, jonka päälle rakentuu vastustamaton tupakan, sitrushedelmien, rommin ja inkiväärin sekoitus


Benny Bryant

Benny Bryant on valinta rohkealle miehelle, joka haluaa erottua edukseen massasta. Bennyn tuoksut ovat itsevarmoja, tyylikäitä ja pelkäämättömiä, ja ne tekevät sinusta hetkessä juhlien mielenkiintoisimman ja halutuimman miehen.

Benny Bryant -parfyymia on saatavilla kolmessa eri tuoksussa: Intense Agarwood, Rustic Patchouli sekä Dark Gaiacwood. Näistä jokaiselle löytyy juuri oikea ja erityinen hetki.


Benny Dark Gaiacwood on täydellinen lisä sinun ja uuden kumppanisi läheisyyteen. Tuoksu aukeaa nahan, pippurin ja laventelin hurmaavalla sekoituksella, jonka jälkeen esiin tulevat santeli- ja setripuun aromaattiset vivahteet. Lopuksi tuoksua höystää meripihkan ja myskin täyteläisyys.


Benny Intense Agarwood on valintasi, kun etsit syvää ja lämmintä tuoksua. Tuoksu alkaa laventelista, suitsukkeesta ja korianterista, jotka avaavat tien agarpuun, patsulin ja nahan pehmeään sydäntuoksuun. Tuoksun asetuttua sen vaniljainen ja meripihkainen pohja korostavat muita nuotteja luoden hurmaavan sekoituksen.


Benny Rustic Patchouli sopii hedelmäistä ja raikasta tuoksua etsivälle hurmurille. Tuoksu avautuu pinkin greipin ja makean omenan herkullisuudella, jota seuraa mustapippurin ja muskottipähkinän mausteisuus. Sydäntuoksu rakentuu setripuusta ja patsulista, ja lopuksi löytyvät meripihkan ja vetiverin lämpimät aromit.

Captain Fawcett – Booze & BaccyCaptain Fawcett Booze & Baccy on valinta sinulle, kun kaipaat elämääsi lisää testosteronia. Se on rohkea ja lupia kyselemätön sekoitus tupakan, hunajan ja appelsiinin herkullisia aromeja. Tuoksu on intensiivinen ja kestää ihollasi koko päivän ja sitä seuraavan villin yön.

Tyytyväisten asiakkaidemme mukaan se saa sinut tuntemaan itsesi paidattomaksi cowboyksi tai 1900-luvun alun jazzklubilla viihtyväksi gangsteriksi. Booze & Baccy on pullotettua vahvaa maskuliinisuutta puhtaimmillaan.


Mr Bear Family – Golden Ember

Mr Bear Family Golden Ember on lempeän jalo tuoksu, joka on omiaan täydentämään leikkisää ja rohkeaa tyyliä. Sen pohja rakentuu jalopuun, meripihkan ja nahan herkullisesta sekoituksesta, jonka päälle nousevat vaniljan ja tupakan pehmeät aromit. Lopuksi erottuu vielä valikoitujen itämaisten mausteiden huumaava ja mystinen sekoitus.

Venomous Vials


Dick Johnson on todellinen nero - hän on kehitellyt yhdeksän parfyymin kokoelman, josta jokainen mies löytää kaikkiin hetkiin sopivat tuoksut. Venomous Vials -kokoelma sisältää yhdeksän eri parfyymia, jotka ovat toinen toistaan vahvempia ja huumaavampia.

Venomous Vialsin yhdeksän parfyymiä on numeroitu, ja korkeampi numero tarkoittaa syntisempää ja vahvempaa tuoksua. Pullot on jaettu kolmeen eri kategoriaan niiden sisältämien tuoksuöljyjen määrän perusteella, joten kokoelmasta löydät juuri oikean vahvuisen tuoksun jokaiseen hetkeen.

Ensiluokkaisten tuoksujen lisäksi parfyymikokoelma on itsessään jo taideteos. Kauniista laatikosta löydät myös jokaisesta parfyymista tehdyn tuoksukortin, josta löytyy käsinpiirretty taideteos tuoksun mystisestä maailmasta, sekä tarkka kuvaus tuoksun profiilista.

Venomous Vialsin tuoksut:

Eau De Parfum (15% tuoksuöljyä)

 • Serpent I – Maskuliinisen seksikäs tuoksu jokaiseen päivään
 • Serpent II – Kevyt mausteinen ja rentouttava tuoksu
 • Serpent III – Raikas ja perinteinen päivittäistuoksu

Parfum (20% tuoksuöljyä)

 • Serpent IV – Energinen sekoitus trooppisia tuoksuja
 • Serpent V – Nuorentava, raikas ja vaikuttava tuoksu
 • Serpent VI – Ajaton tuoksu unohtumattomiin hetkiin

Intense Parfum (25% tuoksuöljyä)

 • Serpent VII – Mystinen ja lumoava tuoksu, joka tekee vaikutuksen
 • Serpent VIII – Syntinen tuoksu vain tärkeimpiin hetkiin
 • Serpent IX – Himottava ja huumaava, unohtumaton tuoksu

Ihmetyttääkö parfyymien luokittelu?

Parfyymejä luokitellaan monella eri tavalla, mutta yleisimpiä tapoja erotella eri vahvuiset tuoksut toisistaan on vertailla niiden sisältämien hajusteiden määrää.

Parfyymit saavat tuoksunsa kestävyyden niissä käytetyistä tuoksuöljyistä. Korkeampi öljypitoisuus kertoo voimakkaammasta, laadukkaammasta ja kalliimmasta parfyymista. Lajittelu tehdään seuraavanlaisesti:

 • Parfyymit: vahvin ja kestävin hajusteiden laji, joka sisältää noin 20-30% tuoksuöljyä
 • Eau De Parfum: vahvempi kuin Eau De Toilette, ja sisältää noin 10-20% tuoksuöljyä
 • Eau De Toilette: vahvempi kuin Eau De Cologne, ja sisältää noin 5-10% tuoksuöljyä
 • Eau De Cologne: heikompi ja kevyempi hajusteiden laji, joka sisältää noin 2-5% tuoksuöljyä

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.