Oletko kuullut Death Tonicista? Lue lukuisista mahdollisuuksista päänahalle ja iholle!

“Toimii naamaan, tukkaan ja partaan. Ja vahingossa suihkasin kissaan ku se pyöri lavuaarissa, ni kissa ei oo koskaan näyttänyt vielä näin puhtaalta ja turkki hyvinvoivalta.”

– Asiakkaamme J.P

 

Meille tulee vähän väliä kyselyitä siitä, mihin kaikkeen meidän Death Tonicia voi oikein käyttää. Avataanpa asiaa oikein huolella!

Dick Johnsonin Death Tonic on päänahan, hiusten ja ihon hyvinvoinnin moniottelija. Se on suunniteltu ensisijaisesti hoitamaan kuivaa tai hilseilevää päänahkaa, mutta tämä ihmeaine tarjoaa monia muitakin hyötyjä.

Voit käyttää sitä myös kosteusvoiteen lailla kasvoille sekä rauhoittavana after shavena parran tai kaljun ajelun jälkeen. Uniikin tuoksunsa ansiosta Death Tonic toimii loistavasti kevyenä arkituoksuna!

“Ajaa asiansa kuten luvattu ja tuoksu on lähempänä jumalten nektaria. Pää ei kutia kun tätä roiskii. Saa hölvätä koko ohjaamoon ja toimii myös arkituoksuna. Eli ilmeisen monikäyttöistä nestettä.”

– Asiakkaamme J.T

Death Tonic on pakattu tyylikkäästi lasiseen spray-pulloon.

Haimme inspiraatiota Death Tonicin kehittämiseen historiasta. Erilaiset kauneusvedet eli tonicit olivat 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa suosittu tapa huolehtia ihon hyvinvoinnista, ja erityisesti kotioloissa valmistettujen tonicien uskottiin auttavan vaivaan kuin vaivaan.

Death Tonic onkin monikäyttöinen hoitoneste ja tuoksu samassa paketissa. Sen hoitavia ainesosia ovat muun muassa tulehduksia torjuva, kutinaa, punoitusta ja hilseilyä vähentävä pajunkuoriuute, sekä ihoa tehokkaasti kosteuttava ja turvotusta vähentävä viikunakaktusuute.

Tuoksuna Death Tonic sopii kevyttä, mutta miehekkään uniikkia arkituoksua etsivälle. Tuoksuprofiili rakentuu myskin ja santelipuun luonnollisen maanläheisestä yhdistelmästä, jonka kruunaavat eksoottisten hedelmien tuoksunuotit.

Asiakkaamme kiittelevät Death Tonicia erityisesti loistavana kaljun hoidon apuvälineenä. Herkkä päänahka vaatii huolellista kosteutusta ja hoitoa pysyäkseen vapaana hilseilystä, kutinasta ja punoituksesta.

Death Tonicin sisältämä pajunkuoriuute auttaa myös päänahan ihoa pysymään hyvinvoivana ja terveenä, torjuen samalla tulehdustiloja.

“On kyllä aivan huikea tuote, kaljun kutina loppui heti, sängen ajelun jälkeen päänahka punoitti ja kirveli mutta tällä tökötillä sekin loppui lähes välittömästi. Tuoksu on voimakas mutta lempeä, iskee kuin pehmustettu metrin halko.”

– Asiakkaamme T.P

Death Tonicin lukuisia käyttötapoja:

  • Hoitoaine hilseilevälle päänahalle – suihkauta ja hiero puhtaaseen päänahkaan tarpeen mukaan.
  • Ärtyneen ihon rauhoitus – suihkuta tai hiero ärtyneelle alueelle.
  • Kosteutus kasvojen iholle ja kaulalle – käytä Death Tonicia kosteuttavan kasvovoiteen tai -suihkeen lailla.
  • Miehekkään mystinen, kevyt arkituoksu – suihkauta Death Tonic kaulalle, kyynärtaipeisiin, ranteisiin ja korvien taakse.
  • Rauhoittava ja kosteuttava after shave -suihke – suihkuta tai levitä ajellulle alueelle.

Katso Death Tonic tästä!

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.