Kuinka saa parran kasvamaan?
  1. Ihon kuoriminen estää kutinaa, epäpuhtauksia sekä sisäänpäin kasvaneita partakarvoja.
  2. Ihon kosteuttaminen  tarjoaa parralle paremman alustan kasvaa tuuheammin ja terveemmin.
  3. Käytä parralle vain luonnollisia kevyitä pesuaineita, parta pysyy terveenä ja kasvaa paremmin. 
  4. Ihon mikroneulaaminen, auttaa ihoa pysymään terveenä ja nopeuttaa parran kasvua. 

 

Kuinka saan parran kasvamaan nopeammin?

Parran kasvatus on kärsivällisen miehen puuhaa, ja kärsivällisyys palkitaan tuuheammalla sekä tyylikkäällä parralla. Nopeaa tietä parran kasvatukseen ei ole, mutta muutamilla vinkeillä voit välttää virheet sekä saada parran kasvamaan tasaisemmin, tuuheammin ja nopeammin.

Ensimmäinen virhe on tietysti parran ajaminen. Tämä tulee eteen, kun parta ei näytä hyvältä eikä malteta odottaa tuloksia. Tässä kohtaa tehdään hätäinen ratkaisu ja ajetaan kaikki pois. Olemme kuulleet useita tarinoita miehistä, jotka ovat uskotelleet itselleen ”Minulle ei parta kasva”, ja tämän takia parta on sitten ajettu pois.. Rookie mistake! 

Parran kasvatuksen alussa iholle jää huomattavasti vähemmän tilaa hengittää. Näin iholle alkaa syntyä epäpuhtauksia, kutinaa sekä sisäänpäivä kasvaneita partakarvoja. Tämä tilanne voi usein johtaa parran pois ajamiseen. Tilanteen voi kuitenkin ratkaista hyvin yksinkertaisesti: pidä huolta kasvojen hygieniasta, ihan niin kuin käsien tai hiusten pesusta, toki parralle sopivalla tavalla. Seuraavaksi käymme läpi tärkeimmät:

 

Ihon kuoriminen - Estää kutinaa, epäpuhtauksia sekä sisäänpäin kasvaneita partakarvoja.

Ensimmäinen on ihon kuoriminen. Iho parran alla kokee muutoksia ja tästä syystä on ihon uusiutumista syytä auttaa. Ihon kuorimiseen paras väline on partaharja. Ei kampa, vaan harja. Vahvoilla harjaksilla varustettu partaharja on loistava työkalu poistamaan kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Väittäisimme, että tämä on jopa yksi tärkeimmistä asioista kasvatuksen alussa.

kasvatan partaa

 

Ihon kosteuttaminen - Tarjoaa parralle paremman alustan kasvaa tuuheammin ja terveemmin.

Parran kasvaessa iho jää parran alle ja iho joutuu hetkellisesti sopeutumaan uuteen tilanteeseen, joten iho saattaa usemmiten jopa alkaa hilseilemään. Iholle on syytä käyttää luonnollista tuotetta, kuten partaöljyä tai -voidetta, mikä ei tuki ihohuokosia. Älä kuitenkaan käytä liikaa, vain muutama tippa riittää. Partaöljy on ensisijaisesti tärkeä levittää parran alle, suoraan iholle. Öljyä kannattaa levittää heti suihkun jälkeen, jotta se voi palauttaa kosteustasapainon ihoa kuivattavan suihkun jälkeen.

Parran peseminen - Käytä parralle vain luonnollisia kevyitä pesuaineita.

Parta on syytä pestä vähintään kolme kertaa viikossa. Parran kasvaessa voit nostaa kertojen määrää. Älä käytä suihkugeelejä tai hiuksille tehtyjä shampoita, sillä nämä ovat liian voimakkaita ja aiheuttavat partakarvojen kuivumista sekä ihon hilseilyä. Parran pesemiseen on olemassa omat luonnolliset shampoot, jotka säilyttävä ihon sekä parran luonnollisen kosteustasapainon.

 

Parran kasvattaminen
Ihon mikroneulaaminen

Mietitään ihan yksinkertaisesti mitä partakarvan täytyy tehdä, jotta se saavuttaisi päivänvalon. Partakarvan pitää läpäistä kasvojen iho. Tämä ottaa aikaa ja vaatii partakarvalta voimaa, jossain kohtaa jopa liikaa, jolloin syntyy sisäänpäin kasvaneita karvoja. Kyseessä on aikaa vievä prosessi. Varsinkin miehillä joilla parrankasvua on vielä aluillaan, Beard Growth Rollerin tuomalle avulle voi olla tarvetta.

Beard Growth Rollerin pyörivässä kartiossa on yli 500 kirurgin teräksestä valmistettua neulaa. Nämä neulat tekevät iholle reikiä ja näin partakarvan ei tarvitse itse tehdä kaikkea ja parran kasvu nopeutuu. Jokainen neulan tekemä reikä on partakarvalle mahdollisuus nopeampaan tiehen ihon lävitse päivänvaloon.

Beard Growth Roller avaa myös ihohuokosten tukoksia, poistaen kuollutta ihoa sekä kuona-aineita. Tästä johtuen se ehkäisee myös sisäänpäin kasvaneita partakarvoja sekä vähentää epäpuhtauksien syntyä iholle.

 

 

Partavitamiinit - Tehokas tapa nopeuttaa parran kasvua.

Partavitamiinit ovat oiva tapa tehostaa oman kehon toimintaa. Niiden avulla saat lisäpotkua parran kasvatukseen ja täten nopeammin tuloksia. On kuitenkin hyvä muistaa, että partavitamiinit eivät korvaa monipuolista ja tervettä ruokavaliota. Valikoimassamme on vain Suomessa hyväksyttyjä turvallisia vitamiineja. Jokaisella partavitamiinilla on omat käyttösuosituksensa. Noudatathan näitä tarkkaan. Sosittelemme myös tarkistamaan tuotteen alkuperän sekä muiden asiakkaiden arvostelut kun teette valintaa teille sopivasta tuotteesta.

 

 

 

OSTA BEARD STARTER KIT

 

OSTA BEARD GROWTH KIT