Kuinka saa parran kasvamaan?
  1. Ihon kuoriminen estää kutinaa, epäpuhtauksia sekä sisäänpäin kasvaneita partakarvoja.
  2. Ihon kosteuttaminen  tarjoaa parralle paremman alustan kasvaa tuuheammin ja terveemmin.
  3. Käytä parralle vain luonnollisia kevyitä pesuaineita, parta pysyy terveenä ja kasvaa paremmin. 
  4. Ihon mikroneulaaminen, auttaa ihoa pysymään terveenä ja nopeuttaa parran kasvua. 

 

Kuinka saan parran kasvamaan nopeammin?

Parran kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä, ja se palkitaan tuuhealla ja tyylikkäällä lopputuloksella. Kasvu ei tapahdu yhdessä yössä, mutta seuraamalla joitakin vinkkejä, voit välttää virheitä ja edistää parran tasaisempaa, tuuheampaa ja nopeampaa kasvua.

Yleisin virhe on partakarvojen hätäinen ajaminen, kun parta ei näytä hyvältä ja halutaan nopeita tuloksia. Tämä on klassinen aloittelijan virhe, ja moni mies on ajatellut, että hänelle ei yksinkertaisesti kasva partaa, ja on siksi ajanut sen pois.

Parran kasvattaminen voi aluksi tuntua epämukavalta, kun iho ei pääse hengittämään yhtä vapaasti. Seurauksena voi olla epäpuhtauksia, kutinaa ja sisäänpäin kasvaneita karvoja, mikä voi johtaa parran pois ajamiseen. Mutta tähän ongelmaan on ratkaisu: yhtä tärkeää kuin käsien tai hiusten pesu, on pitää huolta kasvojen hygieniasta parralle sopivalla tavalla. Seuraavaksi esittelemme tärkeimmät vinkit:

 

Ihon mikroneulaaminen

Mietitään ihan yksinkertaisesti mitä partakarvan täytyy tehdä, jotta se saavuttaisi päivänvalon. Partakarvan pitää läpäistä kasvojen iho. Tämä ottaa aikaa ja vaatii partakarvalta voimaa, jossain kohtaa jopa liikaa, jolloin syntyy sisäänpäin kasvaneita karvoja. Kyseessä on aikaa vievä prosessi. Varsinkin miehillä joilla parrankasvua on vielä aluillaan, Beard Growth Rollerin tuomalle avulle voi olla tarvetta.

Beard Growth Rollerin pyörivässä kartiossa on yli 500 kirurgin teräksestä valmistettua neulaa. Nämä neulat tekevät iholle reikiä ja näin partakarvan ei tarvitse itse tehdä kaikkea ja parran kasvu nopeutuu. Jokainen neulan tekemä reikä on partakarvalle mahdollisuus nopeampaan tiehen ihon lävitse päivänvaloon.

Beard Growth Roller avaa myös ihohuokosten tukoksia, poistaen kuollutta ihoa sekä kuona-aineita. Tästä johtuen se ehkäisee myös sisäänpäin kasvaneita partakarvoja sekä vähentää epäpuhtauksien syntyä iholle.

 

 

Tilaa tästä Beard Growth Roller

 

Ihon kuoriminen - Estää kutinaa, epäpuhtauksia sekä sisäänpäin kasvaneita partakarvoja.

Ensimmäinen on ihon kuoriminen. Iho parran alla kokee muutoksia ja tästä syystä on ihon uusiutumista syytä auttaa. Ihon kuorimiseen paras väline on partaharja. Ei kampa, vaan harja. Vahvoilla harjaksilla varustettu partaharja on loistava työkalu poistamaan kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Väittäisimme, että tämä on jopa yksi tärkeimmistä asioista kasvatuksen alussa.

kasvatan partaa

Tilaa tästä kuoriva partaharja

 

Ihon kosteuttaminen - Tarjoaa parralle paremman alustan kasvaa tuuheammin ja terveemmin.

Parran kasvaessa iho jää parran alle ja iho joutuu hetkellisesti sopeutumaan uuteen tilanteeseen, joten iho saattaa usemmiten jopa alkaa hilseilemään. Iholle on syytä käyttää luonnollista tuotetta, kuten partaöljyä tai -voidetta, mikä ei tuki ihohuokosia. Älä kuitenkaan käytä liikaa, vain muutama tippa riittää. Partaöljy on ensisijaisesti tärkeä levittää parran alle, suoraan iholle. Öljyä kannattaa levittää heti suihkun jälkeen, jotta se voi palauttaa kosteustasapainon ihoa kuivattavan suihkun jälkeen.

Tilaa tästä partaöljyt 

Parran peseminen - Käytä parralle vain luonnollisia kevyitä pesuaineita.

Parta on syytä pestä vähintään kolme kertaa viikossa. Parran kasvaessa voit nostaa kertojen määrää. Älä käytä suihkugeelejä tai hiuksille tehtyjä shampoita, sillä nämä ovat liian voimakkaita ja aiheuttavat partakarvojen kuivumista sekä ihon hilseilyä. Parran pesemiseen on olemassa omat luonnolliset shampoot, jotka säilyttävä ihon sekä parran luonnollisen kosteustasapainon.

 

 

Parran kasvattaminen

 

Partavitamiinit - Tehokas tapa nopeuttaa parran kasvua.

Partavitamiinit ovat oiva tapa tehostaa oman kehon toimintaa. Niiden avulla saat lisäpotkua parran kasvatukseen ja täten nopeammin tuloksia. On kuitenkin hyvä muistaa, että partavitamiinit eivät korvaa monipuolista ja tervettä ruokavaliota. Valikoimassamme on vain Suomessa hyväksyttyjä turvallisia vitamiineja. Jokaisella partavitamiinilla on omat käyttösuosituksensa. Noudatathan näitä tarkkaan. Sosittelemme myös tarkistamaan tuotteen alkuperän sekä muiden asiakkaiden arvostelut kun teette valintaa teille sopivasta tuotteesta.

 

Tilaa täältä partavitamiinit