Isänpäivälahja Dick Johnsonilta!

Isänpäivälahja etsinnässä? Laadukas isänpäivälahja on helppo tapa muistaa isää. Se oikea isänpäivälahja löytyy Dick Johnsonilta, joten hanki isänpäivälahja Dickin ohjeilla!


Laadukas isänpäivälahja piristää jokaista miestä isänpäivänä. Mutta mitä antaa isälle, kun hänen toiveissaan on varmasti laadukas, ylellinen ja käytännöllinen isänpäivälahja?

Dick Johnsonin valikoimasta löydät laadukkaat grooming-tuotteet, kuten hajuvedet, ihonhoitotuotteet, hiusvahat ja partatuotteet, joista suurin osa on valmistettu omalla tehtaallamme Suomessa.

Löydä siis se oikea isänpäivälahja Dick Johnsonilta!

Venomous Vials-parfyymikokoelma

Laadukas miehen hajuvesi on tapa suoda isälle silaus ylellisyyttä. Mutta miksi tyytyisit vain yhteen, kun voit tarjota isälle kerralla tuoksun jokaiseen hetkeen?

Venomous Vials -parfyymikokoelma onkin täydellinen isänpäivälahja. Se sisältää yhdeksän erilaista, Suomessa valmistettua hajuvettä. Kaikki kokoelman tuoksut ovat erilaisia ja eri vahvuisia. Ne toimitetaan laadukkaassa lahjalaatikossa käsin piirrettyjen tuoksukorttien kanssa.

Venomous Vials on suosituimpia lahjatuotteitamme, sillä ylellisen pakkauksen ja laadukkaiden tuoksujen lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden valita juuri oikean tuoksun jokaiseen hetkeen. Se on oikea valinta jokaiselle miehelle.

Tilaa tästä Venomous Vials -parfyymikokoelma

Shave Kit -lahjapakkaus

Shave Kit -lahjapakkaus sisältää vuosia kestävän Aiguise-höylämme, paketin vaihtoteriä sekä savuisen viskin tuoksuisen Shaving Gel -ajogeelin.

Shave kit on täydellinen lisä jokaisen miehen parranajorutiiniin, sillä läpinäkyvä ajogeeli mahdollistaa tarkat rajaukset ja hoitavan lopputuloksen.

Laadukas ja turvallinen höylä takaa miellyttäviä ja tarkkoja parranajohetkiä tuleviksi vuoksiksi. Savuisen viskin tuoksu tekee parranajosta miellyttävän rentoutumishetken jokaiselle miehelle.

Tilaa tästä Shave Kit -lahjapakkaus

Hair Kit -lahjapakkaus

Hair Kit-lahjapakkauksesta löytyy kaksi Dickin suosituinta hiustuotetta: Hair Texture Spray -hiussuihke, sekä savipohjainen Ghost Clay -hiusvaha.

Nämä ylelliset tuotteet toimivat yhdessä tai erikseen lähes kaikille hiustyyleille: niiden avulla saa rennon, luonnollisen ja mattaisen ilmeen hiuksille.

Hair Texture Spray -suihke on mullistava tuote hiusten muotoiluun, sillä se ei koveta hiuksia. Sen sijaan se tarjoaa luonnollisen pidon ja herkullisen tuoksun. Lisäksi tuote on suunniteltu sopimaan myös pitkille hiuksille sekä kiharoille.

Ghost Clay on savipohjainen hiusvaha, joka tarjoaa vahvan mutta joustavan ja uudelleenmuotoiltavan mattailmeen hiuksille. Lisäksi siinä on huumaava Sweet Nectar -tuoksu, joka on sekoitus kypsiä ja makeita sitrushedelmiä.

Tilaa tästä Hair Kit -lahjapakkaus

Face Kit -lahjapakkaus

Face Kit sisältää helppokäyttöisiä ja kotimaisia ihonhoidon tuotteita jokaiselle miehelle.

God Spray -kasvosuihke on helppokäyttöinen ja herkullisen tuoksuinen tapa virkistää ja kosteuttaa väsyneitä kasvoja. Lisäksi se sisältää rentouttavia ainesosia, kuten appelsiininkukkavettä sekä ruiskaunokkia.

Magic Mushrooms -kasvoseerumi on syväkosteuttava tehohoito kasvoille. Sen voima tulee Lion’s Mane -sieniuutteesta, jota käytetään laajasti lisäravinteena muun muassa elimistön tasapainottamiseen. Seerumi on tuoksuton, joten se sopii myös hajuherkille ihmisille.

Tilaa tästä Face Kit -lahjapakkaus

Beard Kit -lahjapakkaus

Beard Kit kätkee sisäänsä kaksi tärkeintä tuotetta parranhoidossa: Snake Balm -partavahan sekä Snake Oil -partaöljyn. Näillä mistä tahansa parrasta saa loihdittua jumalaisen mestariteoksen!

Snake Oil -partaöljy on Dick Johnsonin suosituimpia hittituotteita, ja se saa hoitavat voimansa ylellisistä manteli-, argan-, jojoba-, ja mustaherukkaöljyistä. Se tuoksuu miellyttävästi pehmeälle viskin ja vaniljan sekoitukselle.

Snake Balm -partavaha on täysin vegaaninen partavaha, joka tuo parralle herkullisen tuoksun ja pehmeän kammattavuuden. Se levittyy miellyttävän tasaisesti ja torjuu myös hilseen ja ihoärsytyksen kaltaisia ongelmia. Suomessa valmistettu partavaha toimitetaan mittatilauksena meille tehdyssä tinapurkissa.

Tilaa tästä Beard Kit -lahjapakkaus

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.