tuotantojohtaja

TUOTANTOJOHTAJA - HELSINKI 

Etsimme tuotantojohtajaa vastaamaan tehtaan tuotannosta, asiakassuhteista ja talouden seurannasta. Etsimme tuotantojohtajaa jolla on kyky hahmottaa, analysoida ja kehittää tehdasta insinöörimäisellä otteella.

Mitä me haemme?

Tuotantojohtajaa pitää huolen, että toiminta on tehokasta, mielekästä sekä tuottavaa prosessien ja toimintaohjeiden kanssa. Tuotanjohtajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on pitää tehtaan tuloksellisuudesta tarkkaa seurantaa ja nostaa tehtaan kannattavuutta, sekä varmistaa tehtaan viestinnän onnistuminen tuotannosta aina asiakkaalle asti. Tuotantojohtaja kommunikoi asiakkaan kanssa tuotannon alkuvaiheesta aina tuotteen lanseeraamiseen asti, pitäen asiakkaan ajan tasalla kehitettävän tuotteen tilanteesta.


Yllämainitun lisäksi tehtävänä on:


Vastata toimivasta yhteistyöstä henkilöstön kanssa.
Tuotannon seuraaminen, aikataulutus sekä valvonta.
Tuotannon strategioiden, menettelytapojen ja suunnitelmien määrittäminen, toteuttaminen ja valvonta.
Tuotannon laatuun liittyvien menettelytapojen suunnittelu ja valvonta.
Toimia johtoryhmän aktiivisena jäsenenä.
Asiakkuuksien ylläpito ja seuranta.

Esimieskokemuksen lisäksi omaat kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnon prosesseista sekä tuotantotaloudesta, niin ulkoisen kuin sisäisen laskennan parista. Tehtävässä menestyminen vaatii analyyttisyyttä ja tarkkuutta. Sinulla on erinomaiset kommunikaatio-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tärkeimmät ominaisuudet, joista sinulta löytyy kokemusta:


Ymmärrät tuotantotalouden tärkeimmät luvut.

Pystyt johtamaan tehtaan tuotantoa varmalla insinöörimäisellä otteella.