ahaa! kiinni jäit tattipää!

Ei hätää tämä oli vain testi, mutta sinä astuit siihen kun sonni paskaan ja olisit nyt linnassa herkkutattien ostamisesta... ei fiksuin päätös.  Onneksi Dick Johnson on täällä vahtimassa ja valistamassa ihmisistä parempia kansalaisia.


On vain järkevämpää ostaa laadukasta kosmetiikkaa kuin tatteja, tateista tulee linnaa! Meiltä saat parhaat pomadet, partaöljyt ja parranajovälineet. 


Jos olet jo riippuvainen tai koukussa tatteihin niin suosittelen - vaihtamaan lajiketta miedompaan esim. käpyrouskuun tai metsätattiin, näistä on sitten helppo himmailla kohti kanttarellia eli keltavahveroa.

jokaiselle lärville jotain!

PARRANHOITO


HIUKSET & MUOTOILU


44,90 €

PARRANAJO


29,90 €

‘’jokaiselle lärville jotain ’’


‘’Männer sind doch alle gleich’’. Solche Sprüche müssen wir uns viel zu oft anhören und es verletzt uns zutiefst. Wir sind und können viel mehr, als nur den Toilettensitz zu verpinkeln. Wir Männer haben Ansprüche und benötigen Zuneigung; von innen und außen.
Da wir, bei Dick Johnson, dich verstehen und deine Bedürfnisse erfüllen möchten, haben wir Produkte für dich zusammengestellt, die zu deinem Style am besten passen.
Wähle ein Gesicht aus, die dir am meisten ähnelt, um herauszufinden, was für dich am besten funktioniert

TUOTEKATEGORIAT

TUOTEMERKIT

You can add custom HTML / CSS / Javascript or Liquid code right here.