Sinusta tulisi Dick Johnson Barber Shopin seuraava esimies Kallion sydämeen!

Dick Johnson Barber Shop etsii juuri sinua - hävyttömän hyvää esimiestä, joka haluaa viedä parturoinnin seuraavalle tasolle. Jos olet intohimoinen, luova ja valmis tarttumaan saksiin, tämä työpaikka on juuri sinua varten!


Meidän jengimme Kallion Dick Johnsonilla on tavoitteena räjäyttää parturointimaailma kattavilla palveluilla, energisellä tunnelmalla ja aidoilla persoonallisuuksilla. Haemme nyt esimiestä, jolla on rohkeutta ja luonteenpiirteitä rocklegendan verran - ja tietysti palava intohimo Mullettien leikkaamiseen ja toki muiden tyylien!


Toivomme sinulta vankkaa kokemusta parturoinnista ja parturi-kampaamokentän tuntemusta. Kykenet suunnittelemaan ja toteuttamaan työvuorosuunnitelmia, varmistamaan laadukkaan palvelun toteutumisen sekä hoitamaan päivittäiset toimistotehtävät sulavasti. Sinulla on myös näkemystä markkinoinnista ja myynnistä, ja pystyt edistämään liiketoimintaamme luovilla ideoilla.


Mitä tarjoamme sinulle vastineeksi? Mahdollisuuden olla osa ainutlaatuista ja kasvavaa brändiä, jossa ei oteta itseään liian vakavasti. Tarjoamme kilpailukykyisen komission, loistavat työsuhde-edut (kahvia) ja mahdollisuuden kehittyä alalla yhdessä mahtavan tiimin kanssa.


Joten, jos sinussa virtaa luovuus, rohkeus ja seikkailunhalu, lähetä meille hakemuksesi ja kerro meille, miksi juuri sinusta tulisi Dick Johnson Barber Shopin seuraava esimies Kallion sydämeen! Muista sisällyttää ansioluettelosi ja lyhyt kuvaus itsestäsi.


Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.