HELSINKI & TAMPERE BARBERS

Dick Johnson Barber Shop's

Dick Johnson Barber Shoppeja löytyy Helsingistä sekä Tampereelta. Parempi miesten parturi ja grooming -tuotteiden erikoisliike. Ota rennosti ja poikkea hiustenleikkaukseen, parranajoon tai parran trimmaukseen.

Helsinki Parturi 

Ruoholahdenkatu 4, 00101 Helsinki

Puh: 040 685 9969

Avoinna ark. 10 - 20, la 10 - 17

Tampere Parturi

Aleksanterinkatu 25, 33100 Tampere

Puh: 040 160 6969

Avoinna ark. 9 - 20, la 9 - 17

VARAA AIKA TÄSTÄ

Ronald

Helsinki

After drinking all the beer in England, Ronald moved to Finland to find more, but found himself joining the Dick Johnson crew instead. His dirty jokes, embarrassing stories and making sure your Best Friends Wife will want to sleep with you is all part of his service.

If you’re easily offended, you’ll write the best reviews.

Skills: Enjoying days off and Greasy styles.

Tiina

Helsinki 

Tämä Stadilaistunut pohjois-pohjanmaan kasvatti tarjoaa katkaisuhoitoa yli 10 vuoden kokemuksella. Vapaa-ajallaan kiljuu bändissä ja nauttii säännöillisesti livemusiikkia.


Bravuurina feidit, pitkätukat ja värjäykset

Kalle

Helsinki

Von Hessu

Tampere

Tämä kaveri ei paljon esittelyjä kaipaa. Skeittauksen kehäraakki, joka on siirtänyt intohimonsa parturointihommiin 10 vuotta sitten. Hessu toimii Barber Shopilla myös laumanjohtajana, ei mikään helpoin homma sekään tällä sakilla.
Bravuuri: Skinfeidit ja takatukat.

Pablo

Tampere

Tunnetaan myös Arskana! Erittäin mukava ja särmä äijä. Arska puhuu vähintään yhtä paljon kuin leikkaa tukkaa. Arska taitaa hyvin kaikki tyylit, mieluiten leikkaa trenditukkia! Tällä hetkellä suorittaa asepalvelusta, joten paikalla viikonloppuisin jos ei vartio vuorossa. 

Bravuuri: Trenditukat. 

Thani

Tampere

Suomessa syntynyt vietnamilainen jätkä. Kun puhutaan, että jollain on luontaisia kykyjä johonkin, on Thanilla ne kyvyt parturoinnissa. Jätkä on ollut vuoden alalla ja leikkaa kuin pidemmän linjan ammattilainen. Ensimmäisen vuoden parturi-kampaamossa työskennelleen Thanin mitta täyttyi ponnareista, pinneistä ja muista naisten jutuista. Nyt Thani tekee sitä mistä pitää ja parhaiten osaa, eli ammattiparturin hommia.
Bravuuri: Feidaukset ja Hot towel shave.

Esko

Tampere

Mira

Tampere

Annika

Tampere