Jesus New Ambassador

Dick Johnsonin on sainannut uuden ambassadorin. Nyt Jeesus yksinoikeudella Dick Johnsonin haastattelussa. Lue alta Jeesuksen mietteet.

 

Kerrotko itsestäsi?

Juu elikkä mun nimi on Jeesus, kaverit sanoo Jesseks. Synnyin Jerusalemissa. Vitun hämärissä olosuhteissa, vai onko kukaan muu saanut synttärilahjaksi mm. kultaa tuntemattomilta vanhoilta äijiltä? Maria, eli mutsi ei oo vieläkään suostunut kertoon, että mitä ne äijät siellä teki. Isä kuulemma ei tosin ollut paikalla, siis biologinen. Nykyään hengaan vähän siellä täällä, en pahemmin itämaissa, mutta muualla toki. Ikää alkaa oleen jo mittarissa, mutta eikö ne sano, että ikä on vain numero. Kohtuu rankka elämä takana. Paljon on nähnyt ja toki vielä näkemättä. 

Ootko tehnyt syntiä?

Kyllähän sitä nuorempana tuli vaikka mitä tehtyä. Meillä oli sellainen kaveriporukka, vitun kaistapäistä menoa. Muistan yhden illan, kun jätkien kanssa pelattiin pokeria ja meikällä oli sellanen rahatilanne, että varauduin iltaan parilla "hiha ässällä", kyllä kirjaimellisti meikä piti ässät hihassa. Kyllähän siinä sitten perkele (anteeksi) pääsi käymään niin, että jäin kiinni. Äijät saatana (anteeksi) naulasi, mut ristiin roikkumaan rangaistukseksi. Kato mun käsiä, vieläkin jäljet kämmenissä. Hauska ilta kaiken kaikkiaan. Toki jätkät olis voinut ottaa vähän iisimmin!

Mitenkä onko vanha jengi edelleen koossa? Juudas, Matteus ja muut..

Älä viitsi, jätkistä ei ole kuulunut sitten hyvien aikojen jälkeen mitään. Osa taisi lähtee jonkun Allahin mukaan, Matteus tais kuolla huumeiden yliannostukseen. Juudas, vittu toivottavasti se on kuollut, ei tietoa. Pietari tais jäädä asumaan anopilleen ja no arvaattekin, että sen rouva taas lähti Juudaksen matkaan. Kaiken kaikkiaan tämän sakin aiheuttamaa draamaa ei ole ikävä. Vaikka kyllähän se aika kultaa muistot ja onhan siitä aikaa. Andreasta olis kyllä nasta nähdä, se oli hyvä jätkä, ehkä fiksuin meistä. Taisi olla kaapissa, mutta nykyään ajat eri. Pitäis muuten varmaan vähän päivittää tota meidän kirjaa. Tehtiin äijien kaa sellainen kirja "Pippeliksi" sitä kutsuttiin, ajan mittaan sen nimi muuttui sitten Bibleks, kuulemma paremmat myynnit ja uskottavampi nimi. Se kirja oli kannesta kanteen ihan täynnä kaikkee ihan kipeetä stooria meidän touhuista. Fuck, meikä kyllä soittelee äijät kasaan.. 

Miten päädyit Dick Johnson Ambassadoriksi?

Joo no meikä on aina rokannut tällä pitkällä tukalla, mutta näin Dick Johnson Barber Shopista tulleita äijiä, ja kiinnitin huomion ihan saatanan (anteeksi) tarkkoihin fadeihin… se tais olla ensimmäinen kerta kun kuulin Dick Johnsonista. Eiku perkele (anteeksi) oonhan mää jo pari vuotta rasvannut pallejani Pallivahalla. On meinaan pirun helppo levittää kun on tää kaapu. Mutta joo kävelin sitten Dickin Barber Shoppiin ja istuin penkkiin. Tässä sitä ollaan.

Minkälaisen kasvatuksen sait?

No meillä oli todella vanhanaikainen meininki. Äiti Maria väittää edelleen, että synnyin neitseellisesti. Voin sanoa, että nukuin lapsuuden äidin makuuhuoneen alla ja äänistä päätellen siellä tehtiin syntiä päivittäin. Isää ei pahemmin näkynyt, ehkä se kasvatti mulle kohtuu kovan nahan. Mikä tosin oli ihan hyvä, kun miettii kuinka monesti sitä tuli saatua ruoskasta. Aika murhanhimosta sakkia oli mun ympärillä muksuna. Yks äijä murhautti kaikki mukulat, jotka oli samaa ikää kun mää. Taisin olla pirun hankala lapsi.. Mitä sitä voi lapsesta kasvaa kun opettajina on tähdistäennustajia, ylipappeja sekä muita sen ajan "viisaita". 

Kerrotko päivittäisestä grooming tuotteista mitä käytät?

Toki meikä on nykyään aika hifistelijä tämän suhteen. Meikä käyttää ainoastaan siunattuja tuotteita, tottakai! Elikkä aamulla vedän Dick Johnsonin Grooming Tonicin heti tukkaan ja kampaan. Se saa siinä vähän kuivahtaa muiden aamutoimien ohessa. Snake Oili on ehdoton parralle, that is blessed shit! Erittäin kova tuoksu "Whiskey Vanilla" tulee hyvät ajat mieleen. Kun tukka on kuiva kampaan vielä uudestaan ja vedän Fibren tai Inepuisablen tukkaan riippuu vähän päivästä. Rennompiin tapahtumiin Fibreä, jos täytyy edustaa niin kampaan Slick Backin pomadella.

Iltasin tulee vedettyä parta Dick Johnsonin luonnollisella partasaippualla fressin tuoksuiseksi ja toki Hair & Body Washilla koko kroppa ja tukka puhtaaks. Suihkun jälkeen heti pallit dippaan Pallivaha purkkiin, smooth as fuck!

Aikalailla siinä. Dickiltä tosin on tulossa loppu vuoteen uutta kamaa, suolasuihketta varsinkin tässä venaillaan. Ainiin meinasin unohtaa suihkun jälkeen tulee vedettyä vielä Pussy Guarantee - kasvovoide naamaan, syntistä kamaa!

Pitäiskö Kannabis laillistaa?
No nyt tuli aika poliittinen kysymys, ja oon vältellyt aihetta. Mutta eikös sen jo silmistä näe, että vihreen miehiä tässä ollaan. Tää kirja mistä mainitsin, niin se stoorit on aika vahvan pössyttelyn tuloksia. Rauhottaa mukavasti, vaikka baarissa alkaisi joku haastaan riitaa, niin vähän kun on vihreetä keuhkoissa niin sitähän, kääntää vaan posken vaikka tulis pahempaa avaria. 

Mikäs on teikäläisen lempiruoka?

Aika vahva valinta on aina leipä ja viini. Kohtuu raskaat ajat, niin on hyvä olla vähän päissään kokoajan.

Tilaa alta uutiskirje ja kuulet lisää Dick Johnsonin ja Jeesuksen seikkailuista. Stoori begins!