ILMAISET BOXERIT?

Sinä oman elämäsi boxerimalli, haluatko päästä keimailemaan Dick Johnson verkkokaupan sivuille pelkissä boxereissa? Tottakai haluat, kuka ei haluaisi!? Dick Johnson etsii miehiä, joilta löytyy käyttöä boxereille ja kännykkäkamera. Vedä boxerit jalkaan, ota asento ja nappaa kuva. Meillä on siis tässä hieno ajatusta taustalla, ja tämä selittää miksi käytämme vielä mockup kuvaa tuotteesta. Haluamme aitoja otoksia miehistä ympäri maailmaa. Ei photoshoppia tai huippukuvaajia, let’s keep it real!


Miksi alkaisin Dick Johnson boxerimalliksi?

 

 1. Tämä voi olla tiesi helppoon rahaan, Guccin mallit tienaavat tähtitieteellisiä summia…
 2. Saat Dick Johnson boxerit ilmaiseksi.
 3. Naamaa ei tarvitse näyttää kuvassa.
 4. Ilmaiset boxerit vain 50 ensimmäiselle asiakkaalle.


Miten toimin, jos haluat ilmaiset boxerit? Tilaa boxerit ja maksa normaaliin tapaan. Käytä kuitenkin kassalla koodia SUPERMODEL (et saa alennusta vielä tässä vaiheessa). Näin tiedämme kuinka monet kalsarit tulemme antamaan ilmaiseksi. Kun toimitat meille valokuvan seksikkäästä vartalostasi meidän Dick Boxerit jalassa, palautamme rahat boxereista sinulle.

 • Tilaa boxerit
 • Käytä kassalla koodia: SUPERMODEL
 • Ota kuva edestä ja takaa ja lähetä se meille
 • Palautamme rahat boxereista


Jos koodi ei toimi, se johtuu siitä että 50 asiakasta on jo ilmoittautunut Dick’n Boxeri malliksi käyttämällä koodia. Eli koodia on rajoitettu 50 käyttökertaan…

 

Alla vinkkejä kuvauksiin.

 • Ota kuva valoisassa paikassa
 • Ei tärähtäneitä kuvia
 • Pidä focus boxereissa​
 • Ei tuhmuuksia 

Valokuvauksessa ei niinkään ole kyse siitä kuinka hyvä kamera sinulla on, vaan ​valaistuksesta​. Etsi siis paikka jossa on valoa, paras on ikkunan vieressä kun sieltä tulee luonnonvaloa. Toki voit mennä myös pihalle ottamaan kuvan, vielä parempi!


Kuvasta tulee huomattavasti parempi, kun valokuvan ottaa joku, jonka ei kärsi vapinasta, tärinästä tai tutinasta. Voi tietty myös aina käyttää telinettä. ​Kiinnitä siis huomiota, ettei kuva ole tärähtänyt!


Pidä focus boxereissa​, koska meidän asiakkaat haluat nähdä boxerit, älä siis peitä boxereita esimerkiksi t-paidalla. Ota kuva siis kun päälläsi on vain boxerit.
Pidä kuva ​Rated PG luokassa, eli ei mitään hävytöntä. Pidä käärme kalsareissa, ei kurkita...