AVOIN TYÖPAIKKA: JOURNALISTI/TEKSTISUUNNITTELIJA


Etsimme joukkoomme kulttuurista laajasti kiinnostunutta, rohkeaa journalistia, joka on valmis menemään niin sanotusti syvään päähän. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan kuvan miesten maailmasta. Etsimme musiikista, urheilusta ja alakulttuureista kiinnostunutta sekä hyvin informoitua sisällöntuottajaa. Tulemme keskittymään laajasti miehiä kiinnostaviin aiheisiin, emmekä tarkoita perinteistä mieskuvaa.


Työtehtäviin kuuluu journalismin lisäksi Dick Johnsonin "Tone of Voice" -linjauksen mukainen tekstisisällön suunnittelu ja tuottaminen. Tämä kattaa tuotekuvausten, uutiskirjeiden, mainoskäsikirjoitusten sekä muiden markkinointitekstien laatimisen.


Tavoitteenamme on pureutua puhutteleviin ja polarisoiviin aiheisiin, jotka eivät valtavirrassa saa palstatilaa, ja tarjota asiakkaillemme merkityksellistä sisältöä. Jokaisen jutun tulisi herättää tunteita ja keskustelua. Toki kevyemmät aiheet ovat myös tervetulleita. Haluamme auttaa miehiä puhumaan asioista, joista ei edes saunassa puhuta. Haluamme toimia suunnannäyttäjinä miehisen identiteetin ja maskuliinisuuden uudelle määrittelylle, mikä ei kuitenkaan sulje ketään ulkopuolelle.


Dick Johnsonin päämarkkina-alue on Suomessa, mutta olemme kasvattaneet asemaamme myös Saksassa. Työssäsi on valmistauduttava myös matkustamaan Berliiniin ja tuottamaan sisältöä Saksan markkinoille. Sujuva englannin kielen osaaminen on eduksi.


Etsimme henkilöä, jolla on lukuisia ideoita ja kyky tehdä yksinkertaisesta asiasta puhuttelevaa. Haasteellisinta työssä on jatkuva ideointi, mutta toimistollamme on tiimi tukenasi. Toimistollamme työskentelee tällä hetkellä seitsemän kokoaikaista henkilöä erilaisissa tehtävissä. Mediatiimimme koostuu graafikosta, video- ja valokuvaajasta sekä muutamasta apukädestä. Pyrimme pitämään ovet avoinna kaikille, riippumatta siitä, mikä palaveri on meneillään.


Tavoitteenamme on muuttaa Dick Johnsonin verkkokauppaa merkityksellistä sisältöä tuottavaksi mediataloksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän. Julkaisemme sisältöä verkkokauppamme sivuilla, joka tavoittaa noin miljoona sivukävijää vuodessa. Tuottamasi sisältö on myös uutiskirjeemme keskiössä. Haluamme luoda uutiskirjeen, josta asiakkaat olisivat valmiita maksamaan. Uutiskirjeemme tavoittaa tällä hetkellä kymmeniätuhansia ihmisiä.


Vaikka yrityksemme on suhteellisen pieni, sen vahvuuksia ovat nopea reagointikyky, joustavuus päätöksenteossa, vähemmän byrokratiaa ja todellinen mahdollisuus innovoida. Kuten pienissä yrityksissä yleensä, meilläkin on haasteita, kuten vakiintuneiden prosessien puuttuminen ja laajat työtehtävät.


Lopuksi haluan muistuttaa, että olemme voittoa tavoitteleva yritys. Etsimme tehokasta, nopeasti oppivaa ja itsenäiseen työhön kykenevää sisällöntuottajaa tai journalistia. Haemme henkilöä, joka on valmis kohtaamaan haasteet ilman suuren talon turvaa ja joka haluaa antaa oman kynänsä liikkua vapaasti. Arvostamme rohkeaa, erottuvaa ja omaäänistä ilmaisua sekä kykyä juttujen näkökulmittamiseen ja vetävään otsikointiin.


Vaatimuksena vähintään muutaman vuoden kokemus journalistin työstä sekä alan koulutus. Palkka 2500€ - 3500€.


Dick Johnson on rakennettu rohkeuden, kunnioituksen ja laadun arvojen varaan. Olemme hyväsydämisistä ihmisistä koostuva lämmin työyhteisö, jonka keskeinen tavoite on luoda asiakkaillemme paras mahdollinen kokemus.  


Kysyttävää: leevi@roguestock.fi