THE CULT BOX

ILMAINEN TOIMITUS

CULT JÄSENET EI MAKSA TOIMITUKSESTA.

4 BOXIA VUODESSA

JUURI SOPIVASTI UUSI PAKETTI PERILLÄ

JÄSENYYS ALK. 2€/KK

EI KORKOJA TAI SOPIMUKSIA


SUBSCRIPTION = THE CULT 


Perinteisen ostamisen sijaan halusimme tarjota mahdollisuuden subscription tyyppiselle maksamiselle. The Cult perustuu luottamukseen, me tarjoamme teille tuotteet valmiiksi pilkottuun hintaan ja toimitamme tuotteet neljästi vuodessa. The Cult jäsen ei maksa toimituksesta mitään, eikä hänen tarvitse miettiä seuraavaa tilauksen tekemistä. Tilaukset toimitetaan 3 kuukauden välein koska tuotteemme on suunniteltu kestämään noin 3 kuukautta. Join The Cult...

Tuotteiden hinnat esitetty kuukausi hintoina.

THE CULT PRODUCTS

LAISKUUS - IGNAVIA


Me miehet olemme laiskoja, joten päädymme usein tilanteeseen, jossa grooming -tuotteemme loppuu kesken. Kun liityt THE CULT BOXIN tilaajaksi, tälläistä tilannetta ei tule enää koskaan. Toimitamme uuden boxin sinulle juuri kun edelliset tuotteet ovat loppuneet. 


Tuotteet toimitetaan 4 kertaa vuodessa.

HIMO - LIBIDINE


Me ollaan täällä Dickillä myyty muutama miljoona grooming -tuotetta ja olemme huomanneet, että perinteinen tilausväli on neljännesvuosittain. Uskomme, että kun vedät viimeistä nokaretta pomadestasi tai viimeistä tippaa partaöljystäsi, seuraava THE CULT BOX on jo ovellasi!


Tuotteemme kestää käytössä noin 3 kuukautta.

KOROT - VECTIGALIUM


Raha on kivaa, varsinkin omalla tililläsi. Emme halua rosvota sinulta kokonaista boxin hintaa kerralla, vaan tarjota sinulle oikeasti korottoman ja kuluttoman kuukausimaksun... Vähän niin kuin Netflix..


The Cult perustuu luottamukseen. Tarjoamme kuukausimaksun ilman korja tai kuluja.

“Dick Johnson looked at them and said, ‘With man it is impossible, but not with Dick. For all things are possible with Dick Johnson”

The True Savior

#DICKJOHNSON.CULT

JOIN THE CULT...
  • 100% Painless
  • 100% Bullshit free

  • 100% Profanity free