CFO - Oletko valmis liittymään Dick Johnson -konserniin?


Etsimme joukkoomme jämptiä ja kokenutta CFO:ta vetämään Dick Johnson -konsernin taloutta. Konserniimme kuuluvat GF Lab Oy, joka harjoittaa miesten kosmetiikan verkko- ja tukkukauppaa Suomessa, parturiliiketoimintaa pyörittävä Dick Johnson Barbershops Oy, sekä Saksassa toimiva verkkokauppamme Dick Johnson GmbH. Olemme myös osaomistajia Nordic BioCosmetic Production Oy -kosmetiikkatehtaassa. Konsernimme liikevaihto on noin 5,75 miljoonaa euroa.


Dick Johnson on rohkea suomalainen brändi, jonka tavoitteena on uudistaa vanhentunutta käsitystä miehisyydestä ja rohkaista miehiä laittautumaan paremmin. Pääasiallinen toimintamme keskittyy Suomeen verkkokauppa-, tukku-, ja parturipalveluissa, mutta olemme kasvattaneet jatkuvasti myös erityisesti Saksan markkinaosuuttamme Berliinin toimistomme ja varastomme avulla. Lisäksi asiakkaitamme löytyy yli 20 muusta maasta pitkin maailmaa.


Toimintamme keskiössä on ihmisläheisyys, kotimaisuus ja luonnollisuus. Suurin osa tuotteistamme on kotimaisia ja vegaanisia, ja panostamme aktiivisesti lähituotantoon ja luomuaineksiin. Brändimme ilmeessä ja ulosannissamme panostamme rohkeuteen ja tabujen murtamiseen, ja pyrimme jatkuvasti uudistamaan vanhentuneita malleja ja käytäntöjä erityisesti maskuliinisuuteen liittyen. Arvostamme sinulta jämptiä ja suoraa otetta, jonka ansiota firman tähänastinenkin kasvu onkin ollut.


Dick Johnson on oikea työpaikka juuri sinulle, joka etsit rohkeaa ja uudenlaista suuntaa urallesi. Olemme luova, erilainen ja innovatiivinen yritys, joka haluaa jatkuvasti raivata tuoreita latuja kankeisiin yritys-, ja bisneskäytäntöihin. Emme ole massiivinen konglomeraatti, vaan ketterä ja adaptiivinen uuden ajan työpaikka. Kilpailukykyisen palkan ja erinomaisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään jatkuvasti kasvavan brändimme suuntaa niin kotimaassa kun muualla maailmallakin.


Talouspäällikkönämme vastaat muun muassa konsernimme laskennasta, maksuliikenteen hoitamisesta ja rahoituksen hallinnasta. Lisäksi työskentelet erilaisten sidosryhmien, kuten Tullin, tilitoimiston ja verottajan kanssa. Ennen kaikkea tehtäväsi on laittaa toimitusjohtajan rahankäyttö kuriin!


Vaikka yrityksemme on suhteellisen pieni, sen vahvuuksia ovat nopea reagointikyky, joustavuus päätöksenteossa, vähemmän byrokratiaa ja todellinen mahdollisuus innovoida. Kuten pienissä yrityksissä yleensä, meilläkin on haasteita, kuten vakiintuneiden prosessien puuttuminen ja laajat työtehtävät. Tarjoamme kuitenkin poikkeukselliset mahdollisuudet sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehitykseen innovatiivisessa työporukassa, sekä mahdollisuuden osallistua nopeasti kasvavan konsernin kehitykseen ja maailmanvalloitukseen.


Nykyinen talouspäällikkömme kouluttaa sivua tehtävään vähintään neljän kuukauden ajan, joten voimme taata saumattoman ja tehokkaan siirtymän sekä talon oppien ja käytäntöjen siirtymisen uudelle tekijälle.


Dick Johnson on rakennettu rohkeuden, kunnioituksen ja laadun arvojen varaan. Olemme hyväsydämisistä ihmisistä koostuva lämmin työyhteisö, jonka keskeinen tavoite on luoda asiakkaillemme paras mahdollinen kokemus.  


Palkka: 4 500€ - 6000€


Tehtävässäsi vastaat yhdessä tilitoimistojen kanssa:


Sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta, mukaan lukien konsernilaskenta

Budjetoinnista, kassavirta- ja talousennusteiden laatimisesta

Taloudellisen tiedon analysoinnista

Tilinpäätösten valmistelusta

Raportoinnista hallitukselle ja johtoryhmälle

Palkkahallinnosta

Maksuliikenteen hoitamisesta

Rahoituksen hallinnasta

Talouden toimintojen jatkuvasta kehittämisestä


Tarjoamme sinulle:


Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut

Mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa konsernia

Monipuolisen tehtävänkuvan, joka kasvaa ja kehittyy osaamisesi mukana

Kannustavan, rennon ja tukevan työympäristön

Kattavan perehdytyksen tehtävään


Odotamme sinulta:


Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi KTM tai Tradenomi

Aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä

Vahvat IT-taidot, erityisesti taloushallinnon ohjelmistojen parissa

Itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia osana tiimiä

Kykyä kommunikoida tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa, kuten tilintarkastajien, Tullin ja Verohallinnon kanssa


Kiinnostuitko?Hakuaika päättyy 19.3.2024.


Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Juuso Sandberg / juuso.sandberg@roguestock.fi