PRÄTKÄILIJÄN WRENCHMONKEES

Kun kevätaurinko pilkahtaa ensi kerran ja ulkoa kuuluu tuttua pärinää, on monen äijän syytä sulkea korvat ja laittaa laput silmille. Ilmassa nimittäin leijailee pöpö, jonka tartunta aiheuttaa vitukkaan kallista vahinkoa. Kyseessä on tietysti helposti tarttuva prätkäkuume. Äijät tietää, että kun se iskee, niin silloin on käytävä kaljalla muiden kohtalotovereiden kanssa, kerättävä myötätuntoa ja järkeiltävä hyviä tekosyitä pyörän ostoon. Pitää selailla kuvia ja hiplailla pyöriä niin kauan, että tauti vaivaa myös nukkuessa. Sitä ei helpota rouvan nalkutus vaan ainoastaan pankkilaina tai voitto ässä-arvassa.

 

MOTORCYCLES AND APPAREL.

Juuri kun luulee selättäneensa taudin niin tajuaa, että eihän se into siihen pyörän hommaamiseen laannu, siitähän se vasta alkaa. Prätkäily muuttuu nopeasti harrastukseksi. Jotkut hurahtaa täysin ja päristelystä tulee elämäntapa. Harrastukseen kuluu perkeleesti rahaa ja siihen liittyy jos jonkinmoista pakollista, mutta tyydyttävää oheistoimintaa. On kokoontumisajoa, vakuutusmaksua, tuunailua sekä tietysti lifestyle- ja ajovaatetta.

 

Enter: Wrenchmonkees, tanskalainen brändi, jonka tiimi sairastui ensin pyöräkuumeeseen, teki sitten prätkäilystä intensiivisen harrastuksen ja lopulta hairahtui kääntämään homman menestyväksi businekseksi. Yritystoiminta keskittyi aluksi custom pyöriin, mutta laajeni kokemuksen myötä kestäviin lifestyle-vaatteisiin. Vaatebisneksen idea oli simppeli, käytännöllinen ja prätkäharrastukeen soveltuva; "Vaatteet, jotka soveltuvat yhtä aikaa tallille, ajamiseen ja baariin".

 

USABILITY IS KEY.

Wrenchmonkees vaatteissa avainsana on käytettävyys, mutta ratkaiseva komponentti löytyy yksityiskohdista. Vaatteet on hiottu kestämään kovaa kulutusta ja öljyistä rassailua. Silti ne sopii äijälle turhempia tuumailematta ihan tavalliseen arkikäyttöön tai kylmän viileästi ilta kaljalle. Wrenchmonkees on ikoninen kombo streetwearia ja prätkävaatetta. Sen ansiosta moottoripyöräilyyn liittyvästä oheiskamasta tuleekin tyylikäs jopa perusteltu valinta. Wrenchmonkees on hyvällä tapaa prätkävaate.

 

WRENCHED FROM BLACK.

Wrenchmonkees värimaailma on simppeli, se alkaa ja loppuu mustasta. Musta ei ole itsestäänselvyys. Sillä on vahva kapinallishenkinen tausta. Se on avantgardistinen ja vastakkaiskulturelli väri, joka sopii punkkareille, rokkareille ja bikereille. Mustan ollessa yön mystinen väri, se saa aikaan jännittävän vaaran tunteen, josta Wrenchmonkees ammentaa inspiraationsa. Väri kuuluu vahvasti brändin sielunmaisemaan. Runollista kyllä, mutta tämän voi myös kuitata sillä perustein, että musta on aina muodissa ja sopii kaiken kanssa. Piste. 

 PUREBRED WRENCHMONKEES.

Oli kyse pyöristä tai vaatteista, kaikki mikä Wrenchmonkeesin käsistä lähtee, kestää isältä pojalle tai memberiltä prospektille. Kyseisen firman jätkät tietää, että vaatteiden kuuluu olla hienoin businesstermein "high involvement" -tuotteita siinä missä moottoripyörätkin. Siksi niihin kannattaa sijoittaa. Kerralla sellaiset kamat, jotka kestää ja näyttääkin vielä helvetin siistiltä. 

 

Dick Johnsonin vahva suositus: Osta Wrenchmonkees akuuttiin prätkäkuumeeseen tai pitkälle edenneen päristelyharrastuksen hoitoon.

 

 

Alk.

Loppuunmyyty

Alk.

Loppuunmyyty

Alk.

Loppuunmyyty