PARTURIN VINKIT TREFFEILLE

"Älä mene, ämmät on pilannu kaiken!", sanoi vaari kun häneltä kysyttiin miten valmistautua treffeille viehättävän naisen kanssa. Tokkopa täysin perätön statement, mutta nuorella miehellä ei ole varaa olla kyyninen sovinisti, jos vehkeet vielä pelaa ja hameväki kiinnostaa. Setä puolestaan neuvoi, että kannattaa juoda hyvät pohjat, pitää aurinkolaseja päässä ja vetää pelti paljaaksi heti kärkeen niin saanti on varma. Kuulemma silloin on sopivan supliikki, voi katsella tissejä ja muiden pakaroita jäämättä kiinni samalla kun todistaa kaikille olevansa alfauros. Tulee väkisinkin mietittyä miten ihmeessä serkku on saanut alkunsa, jos tuo on go-to strategia ekoille deiteille. 

Isältä ei kannata edes lähteä kysymään, koska vastauksen sijaan niskaan sataa pelkkää ankaraa vittuilua. Sen sijaan että ottaisi vastaan enempää masentavia niksejä sukulaisilta, kannattaa kääntyä lähimmän puolitutun ammmattiauttajan eli parturin puoleen. Kuka muu juttelee ja kuuntelee päivän aikana yhtä paljon jonnin joutavia stooreja tai antaa äijille viimeisen trimmauksen ennen seuraavan päivän treffejä? Pakostakin mukaan tarttuu muutama jakamisen arvoinen tipsi. Tässä viisi semi-paskaa, mutta parempaa kuin sukulaisilta saatua vihjettä ekoille treffeille. Katsotaan onko hitti vai huti.

Käy siistiytymässä 

Arvatenkin tässä oli parturin oma lehmä ojassa, joten hoidetaan kaupallinen tiedote heti alta pois. Ennen treffejä tulee tottakai käydä parturissa. Silloin on siistin näköinen, mutta myös itseluottamusta pullollaan. Sama efekti tulee myös uusista vaatteista tai spesiaalista kauluspaidasta, jota säästetään vain erikoistilaisuuksiin. Itseluottamus on kaikki kaikessa. Se tekee äijästä heti haluttavamman ja kompensoi rumaa naamaa.

Soita vähän ennen

Jos jännät meinaat lörähtää housuun tai vaikka ei meinaisikaan niin kannattaa keksiä syy soittaa vähän ennen tapaamista. Kuitenkin suurin osa kommunikoinnista hoidetaan viesteillä niin toisen äänen kuuleminen lieventää jännitystä. Samalla tietää myös varautua, jos jompikumpi kuulostaa pikku-oravalta. Ensimmäiset repeilyt saa purettua itsekseen. 

Vie kaljalle

Naista ei viedä leffaan ekoilla treffeillä, se on typerintä mitä voi tehdä! Kahvittelu on muovista ja tylsää. Paljon enemmän saa irti kun pyytää rehellisesti kaljalle johonkin siistiin pubiin, loungeen tai terassille. Se on paljon estottomampaa ja samalla saa selville onko treffikumppani mahdollisesti absolutisti. 

Tsekkaa mistä höpiset

Kaiken rehellisyyden nimessä on ihan OK myöntää, jos vähän jännittää. Sillä voi jopa saada vähän säälipisteitä. Kaikkea ei pidä kuitenkaan kertoa. Naista tuskin kiinnostaa minkä värinen vyö sinulla on jiujitsussa tai kenen kanssa olet melkein päässyt kaksykkösille. Parempi vain pitää turpa kiinni ja esittää kysymyksiä kysymysten perään ja antaa pirkon kertoa omasta elämästään. Kyllä se kysyy takaisin, jos jokin asia kiinnostaa. Hyviä aiheita ovat mm lemppari musiikki, matkakohteet, harrastukset ja unelmat. Huonoja aiheita politiikka, exät, työasiat ja krooniset taudit. Itsevarma äijä ei vähättele itseään eikä koe tarvetta one-uppailla eli pistää tarinoita paremmaksi. 

Hallitse aika

Riippumatta siitä kuinka hyvin läppä lentää tai kuinka paha catfish tärskyille saapui, yhteinen aika on jätettävä sopivan lyhyeksi. Vaikka menisi suoraan kotiin neppailemaan kiviä, on tärkeä olla venyttämättä deittejä kahdesta syystä; ei saa antaa liikaa herkkua yhdellä kerralla ja pitää luoda illuusio siitä, että järjestämäsi aika olisi spesiaalia, if you know what I mean. Pitää myös muistaa, että on tyylikästä odottaa parin tunnin treffien jälkeen vasta seuraavaan aamuun ennen kuin lähettää mitään viestiä. Äijä ei ole epätoivoinen.

Parturi on itse sen verran taiteilija ja muutenkin renttu, että käy harvemmin treffeillä tai muistaa käyttää näitä neuvoja, mutta muille kuolevaisille äijille ihan kokeilemisen arvoisia niksejä. Testaa jos et usko!

 

Deodorant Roll-On Enivrant

Dick Johnson

Deodorant Roll-On Enivrant

14,90 €

Loppuunmyyty

Dick Johnson

Alk.

Loppuunmyyty