MIESTEN VAATTEET JA FARKUT NETISTÄ

On yleinen käsitys, että äijät eivät jaksa shoppailla vaatteita tuntikausia vaatekaupoissa kierrellen. Ja tämä pitää paikkansa: miehet ostavat vaatteensa mieluummin verkosta. Siksi me Dick Johnsonilla laajensimme keväällä valikoimaamme niin, että miesten vaatteet, kuten farkut, saa nyt helposti netistä – meidän verkkokaupastamme!

OSTA FARKUT NETISTÄ

Dick Johnsonilta löytyy laaja valikoima miesten farkkuja. Fittejä on aina skinnystä regulariin, mutta kaikkein löysimmät farkut olemme jättäneet muiden myytäväksi. Lue tästä kuvaus erilaisista farkkujen istuvuuksista ja siitä, kuinka valitset verkkokaupastamme sinulle sopivimmat farkut!

SKINNY

Farkkumalleista tiukin ja kapealahkeisin. Tyköistuva lantiolta lahkeeseen. Näissä ei pääse pallit heiluun, ei sitten yhtään!

SLIM

Ei liian tiukka, ei liian löysä. Lantiolta suora, reisien kohdalta slimmi ja lahkeista kapeampi malli. Pallit ei liiemmin heilu näissäkään.

SLIM TAPERED

Aivan kuin slim fit -farkut, mutta näissä on enemmän tilaa isompia takakontteja, reisiä ja palleja varten.

REGULAR

Suorat farkut lantiolta lahkeeseen. Suhteellisen leveä lahje. Näissä pallitkin pääsee keinumaan mukavasti vapaana.


Jos oot laiha kuin pulkannaru tai kuivan kesän orava, sun kannattaa valita slim fit - tai regular fit -farkut. Skinny fitit korostaa entisestään sun vaatimattoman pieniä jalkoja, eli vältä niitä!

Jos sulla on veistoksellisen atleettinen vartalo, kannattaa silloinkin valita joko slim, slim tapered tai regular fit. Skinny fit -farkut saavat jalat näyttämään turhan isoilta ylävartaloon nähden, eli niitä ei kannata käyttää teräksisten pakaroiden ja reisien kaverina.

Jos taas oot pahemman luokan salimarkku, kannattaa sun käyttää regular fit -farkkuja. Tätä mallia kapeammat farkut jättävät liian vähän mielikuvituksen varaan ja saavat jalkasi näyttämään tukevilta.

Jos sulla on leveät lanteet, suosi regular fit -farkkuja. Liian tiukat farkut saavat vartalon näyttämään naiselliselta, ja sehän ei tosimiehelle sovi.

HANKI MUUTKIN MIESTEN VAATTEET NETISTÄ

Toki Dick Johnsonin verkkokaupasta saa muutkin miesten vaatteet. Netistä ostettuna vaatteiden kanssa ei tarvitse äheltää sovituskopissa, vaan niitä voi sovitella rauhassa kotona.

Hanki itelles eka istuvat farkut ja yhdistä sitten fiiliksen mukaan haluamaasi paitaan, kenkiin ja asusteisiin. Meiltä löydät niin colleget ja hupparit, farkku- ja flanellipaidat, T-paidat, takit, kengät kuin asusteetkin. Mitään markettikamaa meillä ei myynnissä ole, vaan kaikki miesten vaatteet ovat taatusti laadukkaita. Vaatteemme tulevat nimittäin maailman huippubrändeiltä: Dickies, Lee, Levi's, Wrenchmonkees, Brixton, Vans, Kentucky's Western, Clocks and Colours, Above Snakes sekä tietenkin Dick Johnson itse.

 

Kaikki miesten vaatteet netistä – Dick Johnsonin verkkokaupasta!