KOTIMAINEN EKOPARTA

Mehiläisvahaa ei kannata laittaa aamuteen sekaan, koska se ei ole hunajaa. Se on luonnonvahaa, jota mehiläisduunarit käyttävät pesäkennojen rakennusmateriaalina. Mehiläisvaha sopii mehiläispesän raaka-aineeksi paremmin kuin betoni, koska se on joustavampaa ja kevyempää. Siksi se on myös valittu luonnollisista ainesosista valmistetun parta- ja viiksivahan pohjaksi. 

KILLABEE.

Suomalaisten mehiläisten kanssa sulassa sovussa ja kokonaan Suomessa valmistettu KILLABEE -sarja on täysin naturelli, kotimainen ja hajusteeton. Kyseessä ei ole sarjan valmistajan, Dick Johnsonin poliittinen kannanotto vaan täyskäännös takaisin luontoon. Miehen ja miksei myös naisen parta on enemmän tai vähemmän luonnollinen juttu. Maalaisjärjen mukaan siihen ei kannata hieroa mitään ärtsyjä kemikaaleja. Ne leviää parrasta pian kuitenkin suuhun tai parta alkaa voimaan huonosti. Ihokin kiittää, jos partatuotteissa on käytetty vain luonnon aineita.


UNSCENTED.

Perus äijä laittaa dödöä kainaloon, pesee hiukset shampoolla, vetää hiusvahat kuiviin hiuksiin ja viimeistelee koko helahoidon hajuvedellä. Nopeasti laskettuna tuossa oli jo neljä eri hajua, joten tarvitseeko vielä partaan lisätä oma haju? Makuasioita. Niistä kannattaa kiistellä. Hajuttomuuden nimeen vannoville KILLABEE on täydellinen ratkaisu. Jos miehen pitää haista miehelle ja kaikki ylimääräinen on bullshittiä, valitse KILLABEE.

BEARD ROUTINE.

Hajuton, harmaa, suomalainen aamu alkaa KILLABEE -partaöljyn levityksellä. Öljystä on tietoisesti tehty vähän paksumpaa, jotta se tuntuu mukavalta leuassa ja kämmenissä eikä tee parrasta kiiltävää kuin joulukuusi. Öljy huuhtoutuu pois helposti, joten paskaisista kämmenistä voi syyttää ihan muita hyödykkeitä. Öljyn tarkoitus on kosteuttaa leuan ihoa ja varmistaa, että karvat pääsevät kasvamaan vapaasti. Näin ollen myös nolo hilseily loppuu ja leukaan ei tule junnumaisia karvatupintulehduksia. 

Sotkuinen suomiparta kesytetään jämäkällä partavahalla. Mehiläisvahan pohjalta tehty partavaha silottelee krapulaisimmankin pukinparran jättäen karvoihin aivan uudenlaisen mattaisen lopputuloksen. Parta ei vieläkään kiillä ja tuntuu sen verran pehmeältä ettei kannata ihmetellä, jos kaupan kassallakaan myyjä ei pysty hillitsemään itseään vaan alkaa kopeloida vahattua partaa. 

KILLABEE viiksivahan ensisijainen tarkoitus on tietysti kruunata hävytön lopputulos. Viikset tarvitsee kevyen vahavoitelun, koska vain silloin kadehdittavat handlebarit saavat muotonsa. Jos kuitenkin on käynyt niin, että viiksien pituus tai henkinen kantti ei riitäkään setämäisiin kalapuikkoihin niin vahaa on silti syytä käyttää esteettisistä syistä. Kun on kerran juonut cappuchinoa pitkillä viiksillä niin tietää, että helpommalla pääsee, jos karvat on siloteltu pois vaahdon tieltä. 

KIITOS SUOMALAINEN HAJUTON MAUTON EGOPARTAÄIJÄ, KUN LUIT TÄMÄN TEKSTIN. 

 

Alk.

Loppuunmyyty

Alk.

Loppuunmyyty