LÖYDÄ ITELLES OIKEET LEVIKSET!

telyjä kaipaa. Yhdysvaltalainen yritys aloitti tunnettujen denim-farkkujen valmistamisen jo vuonna 1873, ja on siitä lähtien ollut yksi suosituimpia farkkujen valmistajia. Jokaisen miehen vaatekaapista pitäisi löytyä ainakin yhdet legendaariset Leviksen farkut. Mutta mistä tiedät, mitkä Levikset sinun pitäisi ostaa?
 

MITKÄ LEVI'S-FARKUT SOPIS MULLE PARHAITEN?

Koska äijillä on eri kokoisia reisiä ja perbereitä, on farkkumallejakin monenlaisia. Jotkut farkut sopivat paremmin tuulen raiskaamille vinkuheinille, kun taas toisissa on enemmän tilaa jykeville betonireisille ja hokiperseille. Lue tästä vinkkejä siihen, miten löydät itelles sopivat Leviksen farkut!
 

501® ORIGINAL FIT -FARKUT

Leviksen tunnetuin farkkumalli. Levi's 501® Original Fit on perusfarkuista peruksin. Näissä on vähän sellaista retroa iskä- ja äitivibaa, mutta sehän ei haittaa, koska tällaset farkut on taas kuuminta hottia! Myös perinteinen nappikiinnitys on yksinkertaisuudellaan aina trendikäs. Viisnollaykköset eivät nouse aivan vyötärölle asti, ja ne istuvat väljästi takamuksen ja reisien kohdalta. Lahje on suora. Hyvä valinta esimerkiksi hipstereille, yh-äideille ja insinööreille!
 

510™ SKINNY FIT -FARKUT

Jos tyylisi on luokkaa rokkitähti, ovat Levi's 510™ Slim Fit -farkut sinun valintasi! Kyseessä on vyötärölinjan alapuolelle jäävä, reisistä ja takalistosta tiukka malli, joka istuu napakasti, mutta kuitenkin joustaa mukavasti mahdollistaen villit muuvit. Työnnä housujen kapeat lahkeet bootseihin, niin pääset nauttimaan bändäreiden jakamattomasta huomiosta!
 

511™ SLIM FIT -FARKUT

Levi's 511™ Slim Fit -farkut ovat modernin, tyylitietoisen miehen farkkuvalinta! Vyötärön alapuolelle asettuvat farkut ovat tyylikkäät tilanteessa kuin tilanteessa. Lahje on hieman kavennettu, ja istuvuus takapuolen ja reisien kohdalta slimmi, eli näillä kelpaa kosiskella naisiakin. Yhdistä bändipaitaan, bleiseriin ja tennareihin, niin saanti on taattu!
 

512™ SLIM TAPER FIT -FARKUT

Levi's 512™ Slim Taper Fit -farkut ovat vähän kuin viisyksykköset, mutta hitusen trendikkäämmät, koska lahje on kapeempi. Näillä farkuilla kehtaa lähteä vaikka paikalliseen!


Hanki nyt Levikset netistä, Dick Johnsonin verkkokaupasta!