KALJU

”Kalju on ihmisen päälaki tai suuri päälaen osa, jossa ei ole hiuksia.”

Wikipedia

Kalju on joko oma valinta tai perintötekijöistä tai sairaudesta johtuva kiiltävä alue päässä.

Mitä stereotypioita kalju tuo? Uusnatsismi, väkivaltaisuus, syöpäsairaudesta epäily…Ei ole helppoa olla kalju, fiksu, kiltti ja terve mies.

Tosiasiassahan kalju ei tarvitse kummallisia syitä ollakseen päässä. Se on komea. Toki voi olla niin, että kalju on kampauksena jollekin jopa pakollinen huonon hiustenkasvun johdosta, mutta tästäkään ei tarvitse olla harmissaan. Kunhan kantaa päälakeaan ylpeydellä. Kekkosellakin oli kalju, ja hän se vasta kova jätkä olikin!

Kalju on siis komea, kun sen vaan saa ajeltua hyvin. Mikään ei ole vittumaisempaa kuin kaljun keskellä törröttävät yksittäiset hiukset.

Kaljulle on myös keksitty kaikenmaailman koneita sen ajoon, mutta ei kai mikään muu kuin höylä aja kaljua siisteimmin pois. 

Höyliäkin on erilaisia. Vaihtoteräinen höylä voi olla liian riskialtis kaljun ajamiseen, varsinkin takaraivo on vahvasti vaaravyöhykkeellä kun käsitellään terävää terää sokkona.

Törmäsimmekin internetin ihmeellisessä maailmassa hauskaan innovaatioon jenkeistä! HeadBladeen, joka näyttää hieman mönkijältä höylän muodossa… Eli Kaljukilpuri! Tässä hyvin erinäköisessä höylässä on kaksi rengasta, ja muotoilu sellainen että kaljun leikkaaminen on kirjaimellisesti ajelua! Tässä laitteessa idea on se, että se mukailee ihon kaarta, ja ajaminen on erittäin siistiä ja helppoa! Kannattaa kaljut kokeilla!

Olkaamme siis ylpeitä nahkaisesta päälaestamme ja tehkäämme sille hyvää! Suudelkaa kaljuani!!

HeadBlade-tuotteet Dickin verkkokaupasta!