HOUSUVELJEKSET 50 VUOTTA!

DICKIES WORK PANT NYT VERKKOKAUPASTA

 

Dickies on legendaarinen brändi. Vuodesta 1922 alkaen, jolloin Williamson-Dickie Mfg. Co. alkoi valmistaa lappuhaalareita, Dickies on kivunnut maailman suosituimmaksi työvaatemerkiksi. Se on ahkerien työmiesten ja -naisten valinta yli 50 valtiossa ympäri maailman. Dickies tarjoaa kestäviä housuja, paitoja, farkkuja, kirurgin asuja, ulkovaatteita ja jopa toiminnallisia ja mekaanikkojen vaatteita kohtuulliseen hintaan. Dickiesin vaatteilla on aina sataprosenttinen tyytyväisyystakuu, eli mistään rihkamaräteistä ei todellakaan ole kyse.

Vaikka Dickiesin miesten vaatteet ovatkin olleet alun perin työvaatteina Jenkeissä, ovat ne  sittemmin löytäneet tiensä myös osaksi miesten katumuotia. Eikä turhaan – ovathan lafkan vaatteet kestävyytensä lisäksi ihan pirun hyvän näköisiä!

Dickiesin vaatearsenaalin kestosuosikin asemaa pitävät vuodesta toiseen Original Work Pantit. Vuonna 1967 markkinoille saapuneet housut ilahduttavat kuluttajia vielä 50 vuoden jälkeenkin lukuisilla koko- ja värivaihtoehdoillaan.

 

Seuraavaksi esittelemme Work Pant -perheen kolme veljestä, jotka löytyvät myös Dick Johnsonin verkkokaupasta.

 

 

DICKIES ORIGINAL 874 WORK PANT

Dickies Original 874 Work Pantit istuvat hyvin vyötäröltä, ja niissä on suorat lahkeet. Materiaaliltaan 65-prosenttisesti polyesteria ja 35-prosenttisesti puuvillaa olevat, prässätyt Dickies-housut eivät rypisty käytössä, ja ne on helppo puhdistaa tahroista. Fyysistä työtä tekevät vannovat Work Pantien mukavuuden ja kestävyyden nimeen, ja toimistotyöläiset ylistävät housujen ulkonäköä, istuvuutta, laatua ja hintaa.

 

 

DICKIES SLIM STRAIGHT WORK PANT 873

Dickiesin Slim Straight Work Pantit eivät nouse vyötärölle asti, vaan asettuvat rennosti vyötärölinjan alapuolelle. 873:t ovat isoveljeään kapeammat, mutta niissäkin on suorat lahkeet. Nämä Dickiesit hurmaavat myös vastaantulijat ja perässäkulkijat, sillä ne istuvat napakasti takamuksen ja reisien kohdalta. Materiaaliltaan 65-prosenttisesti polyesteria ja 35-prosenttisesti puuvillaa olevat, prässätyt Dickies-housut eivät rypisty käytössä, ja ne on helppo puhdistaa tahroista. 

 

 

DICKIES SLIM FIT WORK PANT 872

Dickiesin Slim Fit Work Pantit ovat housuveljeksistä kapeimmat – lahkeet on kavennettu kauttaaltaan. Napakka istuvuus tekee housuista katu-uskottavat esimerkiksi skeittipiireissä. 872:lla kelpaa skeitatakin, sillä ne ovat yhtä kestävät kuin isoveljensäkin. Materiaaliltaan 65-prosenttisesti polyesteria ja 35-prosenttisesti puuvillaa olevat housut eivät myöskään tahraannu, eivätkä rypisty käytössä.

 

Summa summarum, tämän veljesperheen housujen hinta-laatusuhde on aivan omaa luokkaansa!

Verkkokauppamme kaikki Dickies-tuotteet!