PILLIFARKUT MIEHELLE

Nyt alkaa Storen ja verkkokaupan valikoimasta löytyä todella monta eri farkkua, josta tekisi mieli paasata suu vaahdossa. Ei oikein tiedä miten päin olisi, kun on hirvittävä farkkuhimo, ellei jopa farkkuseisokki päällä. Olo on kuin olisi päässyt ensi kertaa pornhubiin, mutta tekee yhtä aikaa mieli tsekata MILFiä ja Teen -clippiä...

Noniin rauhoitutaampas! Aloitetaan paineiden purkaminen tsekkaamalla Dickin tyylisuositukset, jotta päästään valitsemaan ensimmäiset farkut. Nämä siis vain perusvarmoja tipsejä avuksi niille, jotka lähtevät aikuisviihdesivuston sijasta iha oikeisiin naisiin. Aloitetaan kapeimmasta leveimpään ja tällä kertaa puhutaan pillifarkuista eli niistä skinny fit tyyppisistä tukkahevarin byysistä. 

Pillifarkut kanankoiville

Skinnyt sopii paremmin ohuille miehille. Jos olet yläkerrasta vähän ronskimman tai plösömmän kokoinen niin älä vaivaudu Skinny fit farkkuihin. Pumpatut pyöräilijän reidet ja jääkiekkoilijan pohkeet eivät myöskään sovi skinny farkkuihin.

Like this photo for your chance to get featured here 📸 #menwithstreetstyle

Henkilön menwithstreetstyle (@menwithstreetstyle) jakama julkaisu

 

Käytä löysää yläosaa tiukan alaosan kanssa. Rennompi hihaton, flanellipaita tai regular fit t-paita pitää kokonaisuuden balanssissa. Anna paidan helmalla olla reilusti mittaa vaikka takki olisi lyhyempi. "Työmiehen hymy" on meillä päin ei toivottu ilmestys!

 

 

Suosi tummia värejä. Musta, tumman sininen ja harmaa ovat perusvarmoja vaihtoehtoja pillifarkkujen kanssa.

 

Going out tonight? You don't need to sacrifice warmth for style. #DickiesWorkwear

Henkilön Dickies (@dickies) jakama julkaisu

Laita jalkaan varrelliset bootsit, perus nahkakengät tai matalat tennarit. Slim farkkuja ei tarvitse kääriä. Housut saavat laskeutua kengille tai sujauta puntit sisään varrellisiin bootseihin. Vanssit on tottakai tehty skinny farkuille.

 

Timeless garments, made in Texas. #Dickies1922 #DickiesWorkwear

Henkilön Dickies (@dickies) jakama julkaisu

 

Alk.

Loppuunmyyty

Alk.

Loppuunmyyty