DICKIES – LAADUKAS, MUTTA EDULLINEN

Dickies-vaatteet ovat haluttua kamaa ennen kaikkea laadukkuutensa ja edullisuutensa vuoksi. Nyt saat näppärästi Dickiesit netistäkin, nimittäin Dick Johnsonin omasta, pienestä Dickies-verkkokaupasta!

MIKÄ DICKIES?

Yhdysvaltojen Teksasista tulee rodeon ja grilliherkkujen lisäksi myös Dickies – maailman suurin työvaatteita valmistava ja myyvä yritys. Vuonna 1922 lappuhaalareiden valmistuksella aloittanut Williamson-Dickie Mfg. Co. kasvoi ensimmäisinä vuosinaan tasaisen varmasti lukuun ottamatta 1930-luvun Suurta lamaa sekä toista maailmansotaa, jonka aikana yritys pystyi valmistamaan ainoastaan miljoonia Yhdysvaltojen armeijan uniformuja. Palatessaan sodan jälkeen takaisin siviilivaatteiden valmistukseen Williamson-Dickie laajensi toimintaansa kaikkialle Yhdysvaltoihin ja 1950-luvulla myös Eurooppaan sekä Lähi-Itään, jonne teksasilaiset öljytyöntekijät veivät brändin mukanaan. 

Dickiesin voittokulku jatkuu vielä tänäkin päivänä: yrityksen vaatteita myydään ympäri maailman, ja se laajentaa ja päivittää valikoimaansa jatkuvasti.

SKEITTAREIDEN VALINTA

Dickiesin vaatteet sopivat ahkerien työmiesten lisäksi hyvin kaikille oman elämänsä rötvääjille ja ovatkin siksi muun muassa skeittarien suosiossa. Dickies-vaatteet kestävät nimittäin kovempaakin kulutusta: esimerkiksi Dickies-housut eivät repeä haaroista sitten millään!

Dickiesin housuista, collegepaidoista, huppareista,  T-paidoista ja asusteista löytyvä legendaarinen hevosenkenkälogo herättää varmasti huomiota skeittirampilla. Sacramento-flanellipaidat ovat mukavia ja katu-uskottavia. Yhdistä sellainen Dickies-farkkujen tai Dickiesin kangashousujen kanssa, viimeistele tyyli Dickies-snapbackilla ja olet valmis skeittari! Siis vaatteiden osalta. Skeittaamaan sä et Dickiesin vaatteita käyttämällä valitettavasti opi. 

Ja eihän sun tartte oikeesti ees olla skeittari Dickiesin vaatteita käyttääksesi. Kyllä näillä kuteilla voi mennä vaikka ihan vaan kadunkulmaankin seisoskeleen tai vaikka Roskaan.
 

Dickies valmistaa laadukkaita tuotteita, joista ei joudu maksaan itteään kipeeks. Olis meiltäkin aika tyhmää olla myymättä jotain näin hyvää.

Verkkokauppamme kaikki Dickies-tuotteet!